menú
Àrea personal

×Àrea personal

Número de colegiat/ada o usuari ICAB / DNI / Email
×
Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona
cercador de professionals

La Junta de Govern

Coneix l'ICAB

Junta de Govern de l'ICAB

El Govern de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) actua d’acord amb els principis de democràcia, autonomia i participació col·legial.

La Junta de Govern és l’òrgan de direcció, seguiment i impuls de l’acció de Govern, administració i gestió del Col·legi.

Cap membre de la Junta de Govern percep cap tipus de remuneració per les tasques desenvolupades. Els Estatuts de l’ICAB estableixen al seu article 74.7 que “durant el temps que duri el seu mandat, els membres de la Junta de Govern no podran desenvolupar per al Col·legi cap activitat remunerada”.

La Junta de Govern està integrada pel degà o degana, el vicedegà o vicedegana, el secretari o secretària i 13 diputats o diputades elegits democràticament per un periode de 4 anys, segons el procediment previst als Estatuts Col·legials.

Els diputats i diputades de la Junta de Govern assumeixen responsabilitats en les diferents matèries i àmbits col·legials, comptant amb el suport de les Comissions i Seccions del Col·legi.

L’actual Junta de Govern està integrada per: 

Contacte

Comparteix

Documents

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials.

Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

  • Configurar
  • Acceptar
×