menú
Àrea personal

×Àrea personal

Número de colegiat/ada o usuari ICAB / DNI / Email
×
Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona
cercador de professionals

Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya

Coneix l'ICAB

Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya

L’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya va constituir-se el 28 d’abril de 2011 amb l’objectiu de reforçar la presència social dels col·legis professionals de Catalunya, divulgar les seves funcions d’interès general, impulsar projectes comuns, actuar com a interlocutora amb les administracions i estudiar qüestions que afecten el col·lectiu transversalment.

Més de 80 col·legis professionals i consells de col·legis professionals de Catalunya, de 45 professions diferents de tots els àmbits d’activitat, formen part de l’Associació Intercol·legial.

Per facilitar la posada en comú d’iniciatives i projectes, l’Associació Intercol·legial està organitzada en sis Comissions Sectorials: enginyeria, arquitectura i tècnica; salut; jurídica; economia i empresa; acció social, ensenyament i humanitats i ciències de la informació i la comunicació.

La presidència de l’Associació Intercol·legial és exercida actualment per l’Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB).

http://www.intercolegial.cat

Comparteix

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials.

Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

  • Configurar
  • Acceptar
×