menú
Àrea personal

×Àrea personal

Número de col·legiat/ada o usuari ICAB / DNI / Email
×
#FORMACIÓICAB

Centre d'Especialització Jurídica

El Departament de Formació del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) és un centre d'especialització jurídica creat l'any 2004 (sota la denominació de cAmpus) i dissenyat per ajudar el/la professional del Dret a estar sempre un pas endavant. Ensenyament i actualització jurídica es troben en un entorn adequat per adquirir i revitalitzar coneixements.

Aquí és on el/la professional del Dret treballa per assolir unes capacitats específiques que l’habilitaran per a la dedicació en una determinada àrea de coneixement:  Advocacia Penal, Laboral i RRHH, Processal Civil, Dret de l’Esport, Dret dels Negocis, Propietat Industrial i Intel·lectual, Fiscal, Mediació, Societat de la Informació, Immobiliari, Consum, Compliance, Concursal i Civil Català. 

El programa de Màsters de l'ICAB ofereix la possibilitat d’iniciar-se, a través de la formació, en l’especialització d’una branca del Dret. La normativa del nostre Ordenament Jurídic és cada cop més àmplia i més especialitzada i és per això que el programa de Màsters ICAB té la vocació de ser el referent en la formació especialitzada dels/les Llicenciats/des o Graduats/des en Dret, comptant amb un equip de professors i col·laboradors ampli i plural.

Des de l'ICAB us volem oferir la possibilitat d’especialitzar-vos i, també, de rebre la formació continuada en àrees molt específiques del Dret, i d’informar de les novetats legislatives i jurisprudencials a aquells/es que ja tenen, en l’exercici professional, una dedicació preferent a una de les diferents àrees del Dret.

Grups reduïts. Màxim de 15-20 alumnes. Instal·lacions ubicades al cor de la ciutat de Barcelona. I a més, gaudireu d'una sala exclusiva d’estudi a la Biblioteca del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona per als/les alumnes tant de l'Escola de Pràctica Jurídica (EPJ) com dels Màsters ICAB.

Contacte

Comparteix