menú
Àrea personal

×Àrea personal

Número de col·legiat/ada o usuari ICAB / DNI / Email
×
Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

CRAJ: Comunicació propostes i suggeriments / d'incidències i queixes

Entre les finalitats de la Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ) està aconseguir acords o millores per tal de facilitar l’exercici professional.

En aquest sentit, les propostes o suggeriments que es realitzen per part dels col·legiats/des es tracten per establir aquelles vies de millora.

Aquestes comunicacions es poden presentar per escrit al registre de l’ICAB o enviar-les per correu electrònic a craj@icab.cat.

L'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) posa a la vostra disposició un formulari perquè ens feu arribar les vostres comunicacions relatives a incidències o queixes respecte al funcionament dels Jutjats o Tribunals o d’altres Administracions en l’exercici de la professió.

El formulari que trobareu adjunt (a peu de pàgina) s’ha d’enviar a la Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ) correu electrònic: craj@icab.cat

Tanmateix, en cas d'haver de comunicar de manera més extensa una incidència i, al seu cas, aportar documentació, podeu presentar un escrit al registre de l’ICAB o bé enviar-ho per correu electrònic a craj@icab.cat

Documents

Contacte

  • Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

    • Mallorca, 283
      Barcelona, Barcelona (Espanya)
    • 93 601 13 44 / 93 496 18 80

Comparteix