Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Reclamacions


Per poder fer una reclamació o consultar l'estat d'una reclamació ja formulada amb anterioritat, haurà d'emplenar les seves dades d'identificació:


INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


  Responsable: Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Barcelona (ICAB)
  CIF: Q-0863003-J
  Dades de contacte amb el Delegat de Protecció de Dades: dpd@icab.cat
 

  Finalitat: Ordenar, representar i defensar l'activitat professional, vetllant perquè l'actuació dels col·legiats respongui als interessos i necessitats de la societat, en relació amb l'exercici professional i garantint el compliment de la bona pràctica i de les obligacions deontològiques de la professió, així com evitant l'intrusisme professional.
  Legitimacions: Estatuts de l’Advocacia de Barcelona, consentiment  inequívoc, obligacions legals, interès legítim i compliment d’interessos públics.
  Destinataris: ICAB només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d'obligacions estatutàries i obligacions legals.
  Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional de la política de protecció de dades.


He llegit i acepto la Política de privadesa