Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

La Comissió de Relacions amb l’Administració i la Justícia (CRAJ) és la Comissió de Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) compromesa amb la defensa i suport als interessos de la professió en l’exercici de la seva tasca diària.

Vetlla per la correcció en el tracte en la intervenció en processos judicials, i intervè  en relació a les possibles disfuncions o incidències que es produeixin al si de l'Administració de Justícia o d’altres Administracions.

També treballa per impulsar millores i establir acords de col·laboració que permetin una intervenció efectiva. En aquest sentit, la CRAJ ha establert  convenis  i  ha acordat la creació de comissions mixtes que faciliten poder plantejar de manera directa i ágil millores o la resolució d’incidències amb el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, els Lletrats/des de l’Administració de Justícia. la Fiscalia o amb la respresentació dels diferents Cossos Policials.

Actua respecte altres Administracions com a l’Agència Tributària, els Registres (Civil, Mercantil o de la Propietat), amb el organismes de la Seguretat Social, o amb qualsevol àmbit vinculat amb l’exercici professional de l’advocacia i que ens demandin les persones col.legiades.

La CRAJ realitza una funció informativa i de difusió,  publicant contínuament les novetats d’interès per a l’exercici de la professió, realitzant consultes i enquestes sobre el parer de l’advocacia en temes d’interès,  els calendaris de guàrdies judicials anuals, informant sobre  les inspeccions que hi han previstes a òrgans judicials i fiscalía, i organitzant les estades d’alumnes de l’Escola Judicial en despatxos professionals que col.laboren voluntàriament per a facilitar el coneixement des del punt de vista de l’advocacia.

La CRAJ té com a finalitat el servei a les advocades i advocats, i està a la vostra plena disposició per assolir junts, dia a dia, la millor i més efectiva resposta en la nostra feina i lluitar pel reconeixement de la nostra professió com a garant de la defensa dels drets de la ciutadania.

Òrgans de direcció

Contactes