Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Portal de la Transparència Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB)

En compliment de la Llei 19/13, de 9 de desembre, i Llei 19/2014, de 29 de desembre, de la Generalitat de Catalunya, totes dues dictades en matèria de transparència, accés a la informació pública i bon govern, aquest portal (https://www.icab.cat/transparencia) té com a finalitat l’ampliació i reforç de la transparència de l’activitat col·legial, garantint el dret d’accés a la informació relativa a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona(ICAB).

Cal tenir en compte que el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, en el compliment de les seves obligacions, assumeix tant funcions públiques com funcions d’àmbit privat.

Les anomenades Lleis de Transparència només obliguen a la publicació de dades respecte de les funcions públiques col·legials. Tot i així, aquest Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, fidel a la seva trajectòria caracteritzada per donar la màxima informació sobre la seva activitat més enllà de les obligacions legals, mantindrà aquesta línia i en la informació que aquí es desplega no es limita a l’àmbit públic.