menú
Àrea personal

×Àrea personal

Número de colegiat/ada o usuari ICAB / DNI / Email
×
Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona
cercador de professionals

Formació In Company

Formació continuada

Formació 'In-Company'. La formació a la teva mida

Si el vostre despatx té una necessitat i no us serveix qualsevol solució, ara us oferim una formació a mida que, segur, encaixa amb  allò que esteu pensant.

Els programes 'In Company' de l'ICAB són l’eina adequada per disposar d’una formació contínua al llarg de la vida professional i millorar així la competitivitat del vostre despatx.

Des del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona ens adaptem als objectius, continguts, durada, lloc i horari que ens demaneu. La flexibilitat és un dels nostres valors fonamentals, consulteu-nos i ho podreu comprovar.

Volem conèixer la vostra realitat i característiques particulars i us podrem desenvolupar el currículum formatiu adient.

Ens desplacem a les vostres instal·lacions i, si no teniu espai, podeu comptar amb les nostres aules.

Podeu ampliar la informació sobre la Formació 'In-Company' consultant-nos per telèfon (93 601 12 35), per e-mail cultura@icab.cat o personalment al Departament de Formació de l’ICAB.

Contacte

Comparteix

Documents

S'han trobat 72 resultats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials.

Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

  • Configurar
  • Acceptar
×