Si no pot visualitzar el contingut d'aquest e-mail, faci clic aquí

logotip ICAB

FLAIX ICAB - Secció de Dret Mercantil

15 Octubre 2021

Benvolguts/des membres de la Secció,

Mitjançant el present, com a President de la Secció de Dret Mercantil de l’ICAB, us informo d’un nou servei que considero que us pot interessar.

Es tracta de la possibilitat de rebre una selecció d’informació i documentació sobre matèries d’interès en dret mercantil i que serà elaborada per la Biblioteca de l’ICAB. Rebreu la informació amb periodicitat mensual. En el supòsit que no vulgueu rebre-la –tal i com s’informa en la informació sobre protecció de dades i LSSI- podeu accedir a la vostra Àrea Personal del Web ICAB/El meu perfil/alertes Biblioteca al següent enllaç i desmarcar l'opció d'enviaments d'informació DSI Seccions/Comissions, Biblioteca.

Ben cordialment,

Lluís Esquerra Resa, President de la Secció de Dret Mercantil de l’ICAB

Informació sobre protecció de dades i LSSI:

En compliment del que disposa el Reglament 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, sobre protecció de dades, des de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona us informem que esteu rebent l’anterior e-mail: DSI Seccions/Comissions / Biblioteca, amb informació i documentació, perquè formeu part de la Secció/Comissió especificada a l’encapçalament d’aquesta comunicació, essent la base de legitimació per a l’enviament, l’establert en l’article 83 i següents dels vigents estatuts col·legials. Igualment, volem informar-vos de la possibilitat d'exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat de dades, limitació del tractament i oblit, en els termes que estableix la legislació vigent, que podreu fer efectius dirigint-vos per escrit a: dpd@icab.cat, amb adreça postal al carrer Mallorca 283, de Barcelona. Si desitgeu deixar de rebre correus d'aquesta llista, podeu accedir a la vostra àrea personal del web ICAB/El meu perfil/alertes Biblioteca al següent enllaç i desmarcar l'opció d'enviaments d'informació DSI Seccions/Comissions/Biblioteca.

C/ Mallorca, 283 - 08037 Barcelona - Telf: 93 496 18 80 - Fax: 93 487 15 89 - E-mail: icab@icab.cat - www.icab.cat

AVÍS: Aquesta adreça de correu està destinada a l'enviament d'informació i no està habilitada per a la recepció de missatges. Per a qualsevol consulta o comentari, si us plau adreci's a E-mail: icab@icab.cat Copyright 2021 ©