Si no pot visualitzar el contingut d'aquest e-mail, faci clic aquí

logotip ICAB

FLAIX ICAB - La CRAJ informa 4 (Maig 2023)

1 Juny 2023

NOTÍCIES

La CRAJ informa: Consulta relativa a la vaga dels funcionaris de l'Administració de Justícia (maig 2023)
Preguem la vostra col·laboració participant eh la consulta sobre l'afectació de la vaga dels Cossos Generals i Especials al servei de l'Administració de Justícia, des de la perspectiva de l'advocacia, responent les preguntes que trobareu al següent enllaç.

La CRAJ informa: serveis essencials durant la vaga de funcionaris en l’Administració de Justícia a Catalunya (ampliació)
Us informem de l’ORDRE EMT/124/2023, de 18 de maig, per la qual es garanteixen els serveis essencials en l'àmbit de l'Administració de Justícia a Catalunya, en el marc de la vaga dels funcionaris que s'han anunciat amb caràcter indefinit a partir del 22 de maig de 2023.

L’ICAB, present a la reunió de la Comissió Mixta amb el TSJC i el CICAC
El dilluns 15 de maig del 2023 ha tingut lloc una reunió de la Comissió Mixta de la Sala de Govern del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, el Consell de l’Advocacia Catalana i la CRAJ del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona. 

La CRAJ informa: Fiscal Superior de Catalunya i Fiscalia Provincial de Barcelona
Us informem que ha estat publicat el Reial Decret 379/2023, de 23 de maig, pel qual es nomena com a Fiscal Superior de la Fiscalia de la Comunitat Autònoma de Catalunya al Sr. Francisco Bañeres Santos; i el Reial Decret 380/2023, de 23 de maig, pel qual es nomena com a Fiscal Cap de la Fiscalia  Provincial de Barcelona a la Sra. Neus Pujal Sánchez.

Xarxa WiFi a la Ciutat de la Justícia: consulta la nova clau d'accés
La Ciutat de la Justícia de Barcelona i l'Hospitalet disposa de connexió a internet per xarxa Wifi, accessible per a tots els col·legiats/des de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB).

La CRAJ informa: Realització d'actuacions de modernització al Palau de Justícia
Us informem que han estat iniciades obres per a la modernització dels ascensors i l'eliminació de les barreres arquitectòniques al Palau de Justícia, amb una previsió de finalització l’últim semestre de l’any. 

La CRAJ informa: Normes de repartiment dels Jutjats d'Instrucció de Barcelona
Us informem que han estat aprovades les normes de repartiment, de conformitat amb les Juntes de Jutges dels Jutjats d'Instrucció de Barcelona  celebrades en dates 28-09-2022 i 17-03-2023.

La CRAJ informa: normes de repartiment amb motiu del nou JPI núm. 61 de Barcelona
Us informem de l’acord adoptat per la Junta de Jutges de Primera Instància de Barcelona, en virtut del qual es modifiquen les normes de repartiment amb motiu de l’entrada en funcionament del Jutjat de Primera Instància núm. 61 d’aquest partit judicial, que iniciarà la seva activitat el proper 30/06/2023.

La CRAJ informa: normes de repartiment d’assumptes de família a Granollers
Us informem de l’acord assolit per la Junta de Jutges Sectorial dels Jutjats de Primera Instància de Família de Granollers de data de 22 de març de 2023, sobre les normes de repartiment dels assumptes referits al Dret de Família.

La CRAJ informa: noves normes de repartiment a la Sala Contenciosa Administrativa de l'Audiència Nacional
Us informem de les noves normes de repartiment a la Sala Contenciosa Administrativa de l'Audiència Nacional, a la llum de la reforma operada per la Disposició Addicional 2a de la Llei 2/2023, de 20 de febrer, reguladora de la protecció de les persones que informin sobre infraccions, normativa i de lluita contra la corrupció.

La CRAJ informa: acord de la Sala de Govern del Tribunal Suprem relatiu a la composició i funcionament de les sales i seccions del Tribunal Suprem, i assignació de ponències per a l'any judicial 2023
Us informem de l'acord adoptat per la Sala de Govern del Tribunal Suprem en data 27 de març de 2023, relatiu a la composició i funcionament de les sales i seccions del Tribunal Suprem, i l’assignació de ponències per a l'any judicial 2023, com a conseqüència de la jubilació del magistrat de la Sala Segona, Excmo. Sr. don Miguel Colmenero Menéndez de Luarca.

La CRAJ informa: Inspecció al Jutjat d’Instrucció núm. 2 de L’Hospitalet de Llobregat
Us informem que el Consejo General del Poder Judicial (CGPJ) ens ha comunicat que està prevista la realització d'una inspecció al Jutjat d’Instrucció núm. 2 de L’Hospitalet de Llobregat, durant la setmana del 19 al 23 de juny del 2023.

La CRAJ informa: Inspecció al Jutjat d’Instrucció núm. 9 de Barcelona
Us informem que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, a través del seu departament d’inspeccions, ens ha comunicat que el proper 16 de juny de 2023 està prevista una en el Jutjat d’Instrucció núm. 9 de Barcelona.

C/ Mallorca, 283 - 08037 Barcelona - Telf: 93 496 18 80 - Fax: 93 487 15 89 - E-mail: icab@icab.cat - www.icab.cat

AVÍS: Aquesta adreça de correu està destinada a l'enviament d'informació i no està habilitada per a la recepció de missatges. Per a qualsevol consulta o comentari, si us plau adreci's a E-mail: icab@icab.cat Copyright 2023 ©