Si no pot visualitzar el contingut d'aquest e-mail, faci clic aquí

logotip ICAB FLAIX ICAB
Informació col·legial
22 Novembre 2021
twitter linkedin facebook instagram vimeo youtube Sindicació RSS

Informació Col·legial

IV Jornada de Dret Tributari (2021)
Del 23 al 25 de novembre de 2021. Organitzada per la Secció de Dret Fiscal i Financer de l'ICAB
Acte reivindicatiu amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona 2021
25/11/2021, a les 11h. Organitza: Comissió de Dones Advocades
LAST CALL! VI Congrés sobre els Drets dels Animals (2021) + Bibliografia
La Comissió de Protecció dels Drets dels Animals (CPDA) del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona organitza el VI Congrés dels Drets dels Animals que, sota el títol "La Revolució Legal i Social per als Drets dels Animals: consolidació del canvi de paradigma", se celebrarà en format blended (on-line i a la seu col·legial) els próxims dies 25 i 26 de novembre de 2021.
L’ICAB i les comissions de Dones Advocades i Justícia Penal Internacional se sumen al ‘Crit per les dones afganeses’
L'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) i les seves comissions de Dones Advocades i de Justícia Penal Internacional i Drets Humans s'adhereixen a la manifestació VIRTUAL d’àmbit mundial ‘Crit per les dones afganeses’ que tindrà lloc el dissabte 27 de novembre de 2021, a les 18h.
Jornada Intercol·legial: Assetjament sexual i laboral a la dona professional
25/11/2021, a les 18h. Presencial i on-line. Organitzada per l'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya
Webinar: Transparència i abusivitat a la recent interlocutòria del TJUE sobre l'IRPH
01/12/2021, a les 17.30h. Organitzat per la Comissió de Normativa i la Secció de Dret de Consum de l'ICAB
1er Congrés sobre Crèdit Revolving. Bibliografia i Conclusions
L’Institut I+Dret del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) va organitzar els dies 15 i 16 de desembre de 2021 el I Congrés sobre Crèdit Revolving, en format presencial i on-line. El tema central va ser ‘El futur del crèdit revolving: mercat financer, seguretat jurídica i transparència’.
Convocatòria de la XXIII Edició Concurs Contes d'Advocats i Advocades 2022
Els relats es poden presentar fins al dia 1 de març de 2022. El premi s'atorgarà el dia de Sant Jordi.
III Congrés de Mediació i ADR (2021) del CICAC a Mataró
Els dies 25 i 26 de novembre de 2021 tindrà lloc el III Congrés de Mediació i ADR que se celebrarà a la ciutat de Mataró, organitzat pel Consell de l'Advocacia Catalana, sota el lema “Mediació i ADR’s: are you IN?”.
Per iniciar-vos en l’advocacia, inscriviu-vos a l’EPJ (edició octubre 2022), en format presencial i on-line
Si el que voleu és iniciar-vos en l’exercici del l’advocacia, la formació que necessiteu és el Postgrau de Pràctica Jurídica.  Matrícula properament disponible!

NORMATIVA

NORMATIVA

Reial Decret Llei 25/2021, de 8 de novembre, de mesures en matèria de Seguretat Social i altres mesures fiscals de suport social
Publicat en el BOE del 9/11/2021. Entrada en vigor: 09/11/2021. Es concedeix un crèdit extraordinari per import de 5.012.000.000 € per equilibrar l’impacte en els comptes de la Seguretat Social derivat de la COVID-19. Aquest crèdit extraordinari es finançarà amb càrrec a deute públic.
Reial Decret Llei 26/2021, de 8 de novembre, pel qual s'adapta el text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, a la recent jurisprudència del Tribunal Constitucional respecte de l'impost sobre l'increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana
Publicat en el BOE del 9/11/2021. Entrada en vigor: 10/11/2021

SERVEI DEL MES

FORMACIÓ I BIBLIOTECA

Edició especial de les Coedicions Sepín:  “La condena en costas en los procedimientos de nulidad de cláusulas abusivas de entidades bancarias” i “Guía práctica del procedimiento monitorio general”
Reserves fins el 30 de novembre de 2021. La producció i distribució d’aquesta edició es realitzarà a mitjans de desembre. El servei inclou l’enviament gratuït de les obres al domicili.  Preu amb IVA inclòs: 27.50€ CADA OBRA.
més serveis de l'ICAB
Vols conèixer els cursos i conferències que organitza l'ICAB?

SOLIDARICAB: ‘Panettones’ solidaris de la Fundació Ignasi de Gispert per al Nadal 2021

Com en anys anteriors,  la Fundació privada degà Ignasi de Gispert recaptarà fons amb fins socials a partir de la venda de “panettones” solidaris. Els dolços es podran adquirir -fins exhaurir existències- a la seu del Col·legi, tant al carrer Mallorca com a la Ciutat de la Justícia; a Altermútua o a qualsevol de les oficines d’Arquia Banca, per 12,50 € la unitat. Comandes per e-mail a fundacio@icab.cat    

La FdIdG  es va constituir amb la finalitat de dur a terme totes aquelles tasques que es considerin adients per tal de promoure, impulsar i afavorir l’obra social en benefici dels col·legiats/des i de persones vinculades a aquests, inscrits al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, oferint ajut econòmic en situacions temporals d’infortuni, d’estat precari i/o greus dificultats per raons de malaltia, accident o jubilació.

Us animem a participar-hi. La suma de totes les aportacions farà possible ajudar a moltes persones, per això la teva col·laboració és tan important!

Ajuda’ns a ajudar!

C/ Mallorca, 283 - 08037 Barcelona
www.icab.cat

Telf: 93 496 18 80
Fax: 93 487 15 89
E-mail: icab@icab.cat

AVISO: Esta dirección de correo está destinada al envío de información y no está habilitada para la recepción de mensajes. Para cualquier consulta o comentario por favor contáctenos en icab@icab.cat Copyright 2015 ©


.