Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
V Congrés sobre els Drets dels Animals. 31 de maig - 1 de juny 2018 Postgrau EPJ 2018-2019 SAVE THE DATE! International Arbitration Congress 2018

catàleg biblioteca

>Consulta catàleg

RJC

 • Revista Jurídica de Catalunya

  La Revista Jurídica de Catalunya (RJC) és una Publicació indexada, editada des de 1895 pel Col·legi d'Advocats de Barcelona i l'Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya, guardonada l'any 2003 amb la Creu de Sant Jordi. Es publiquen 9 números anuals: 4 de doctrina i 5 de jurisprudència.

>Consulta Revista

Legislació i jurisprudència

 • Legislació i jurisprudència


  El Consell de Col·legis d'Advocats de Catatalunya (CICAC) posa a disposició dels col·legiats/des de l’ICAB un servei gratuït de bases de dades de legislació i jurisprudència.

>Accés Servei

Novetats

 • LLIBRE SEGONA OPORTUNITAT
  25/05/2018 | Formació / Biblioteca
  Edició especial de 'La segunda oportunidad de las personas físicas: su aplicación práctica'

  La Biblioteca del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, en col·laboració amb l'editorial Vlex, posa a la vostra disposició la coedició personalitzada de 'La segunda oportunidad de las personas físicas: su aplicación práctica', tant en paper com en format ePub.


 • Curs sobre la contractació del sector públic
  25/05/2018 | Formació / Biblioteca
  Curs sobre la contractació del sector públic

  El proper 5 de juny comença el Curs sobre la contractació del sector públic. El principal objectiu d’aquesta formació es donar a conèixer les novetats introduïdes per la nova Llei de contractes del sector públic que va entrar en vigor el passat 9 de març de 2018.


 • Congrés Dret Immobiliari ICAB. 31 de maig de 2018
  25/05/2018 | Formació / Biblioteca
  Llista d'espera per al I Congrés de Dret Immobiliari

  El dijous dia 31 de maig del 2018 se celebrarà el I Congrés de Dret Immobiliari a la seu del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB).


>Veure més novetats

Espai de les Seccions

7235
7152
7292
>Més notícies de seccions

Propers cursos