Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
EPJ - Postgrau Escola de Pràctica Jurídica Edició Març 2019 SLIDE II Congrés de Violència de Gènere - 28 de febrer i 1 de març

catàleg biblioteca

>Consulta catàleg

RJC

 • Revista Jurídica de Catalunya

  La Revista Jurídica de Catalunya (RJC) és una Publicació indexada, editada des de 1895 pel Col·legi d'Advocats de Barcelona i l'Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya, guardonada l'any 2003 amb la Creu de Sant Jordi. Es publiquen 9 números anuals: 4 de doctrina i 5 de jurisprudència.

>Consulta Revista

Legislació i jurisprudència

 • Legislació i jurisprudència


  El Consell de Col·legis d'Advocats de Catatalunya (CICAC) posa a disposició dels col·legiats/des de l’ICAB un servei gratuït de bases de dades de legislació i jurisprudència.

>Accés Servei

Novetats

>Veure més novetats

Espai de les Seccions

18480
 • 12/12/2018 | Formació / Biblioteca
  Inscripcions obertes per al XXX Curs de Dret Sanitari

  La Secció de Dret Sanitari del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) obre les inscripcions per a la seva trentena edició del Curs especialitzat en Dret Sanitari, que s'impartirà els dilluns i dimecres, del 27 de febrer al 6 de maig de 2019. Inscripcions obertes!


18466
 • 11/12/2018 | Secció de Dret Internacional i de la Unió Europea
  Inscripcions obertes per al Curs de Litigació Internacional

  La Secció de Dret Internacional i de la Unió Europea del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) obre les inscripcions per al Curs de Litigació Internacional, que s'impartirà a la seu col·legial del 7 de gener al 20 de febrer de 2019.


18323
>Més notícies de seccions

Propers cursos