Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Postgrau en Pràctica Jurídica EPJ-ICAB. Novembre 2020 SLIDE-masters-2020-2021.jpg Postgrau en Dret Europeu Comunitari - ICAB Conferències i webinars on-line SLIDE càpsules formatives Horari d'atenció de l'ICAB a partir del 20 d'abril 2020

catàleg biblioteca

>Consulta catàleg

RJC

 • Revista Jurídica de Catalunya

  La Revista Jurídica de Catalunya (RJC) és una Publicació indexada, editada des de 1895 pel Col·legi d'Advocats de Barcelona i l'Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya, guardonada l'any 2003 amb la Creu de Sant Jordi. Es publiquen 9 números anuals: 4 de doctrina i 5 de jurisprudència.

>Consulta Revista

Legislació i jurisprudència

 • Legislació i jurisprudència


  El Consell de Col·legis d'Advocats de Catatalunya (CICAC) posa a disposició dels col·legiats/des de l’ICAB un servei gratuït de bases de dades de legislació i jurisprudència.

>Accés Servei

Novetats

>Veure més novetats

Espai de les Seccions

 • 28/07/2020 | Secció de Dret Processal
  Jornades on-line sobre la Transformació digital del procés

  La Secció de Dret Processal de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) i la Càtedra Manuel Serra de la Universitat de Barcelona (UB) van organitzar els dies 18 i 19 de juny, i 7 i 9 de juliol unes jornades on-line per abordar com la digitalització està transformant diferents aspectes del dret processal. VÍDEOS JA DISPONIBLES!


>Més notícies de seccions

Propers cursos