Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Idiomes ICAB 2018 Màster en Mediació i altres sistemes alternatius de resolució de conflictes Sessió Informativa EPJ 2018 Postgrau en Dret Comunitari - ICAB Màsters ICAB 2018 SAVE THE DATE! International Arbitration Congress 2018

catàleg biblioteca

>Consulta catàleg

RJC

 • Revista Jurídica de Catalunya

  La Revista Jurídica de Catalunya (RJC) és una Publicació indexada, editada des de 1895 pel Col·legi d'Advocats de Barcelona i l'Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya, guardonada l'any 2003 amb la Creu de Sant Jordi. Es publiquen 9 números anuals: 4 de doctrina i 5 de jurisprudència.

>Consulta Revista

Legislació i jurisprudència

 • Legislació i jurisprudència


  El Consell de Col·legis d'Advocats de Catatalunya (CICAC) posa a disposició dels col·legiats/des de l’ICAB un servei gratuït de bases de dades de legislació i jurisprudència.

>Accés Servei

Novetats

>Veure més novetats

Espai de les Seccions

18116
 • 17/09/2018 | Secció de Dret Lingüístic
  Programa 'T'agradarà llegir en català' adreçat a l'advocacia

  El programa consisteix en oferir a un col·lectiu (enguany al de l’advocacia) una mostra de diferents revistes, per promoure el coneixement i el consum de revistes en llengua catalana i normalitzar-ne la presència en les sales d’espera dels despatxos.


17980
 • 30/07/2018 | Transformació Digital
  Actualitzem el Registre d'Administradors Concursals de l'ICAB

  Us informem que hem procedit a introduir millores en el Registre d’Administradors Concursals, amb la finalitat que contingui una informació més actualitzada i faciliti als òrgans judicials la cerca i designació d’Administrador Concursal.


17936
 • 23/07/2018 | Secció de Dret del Consum
  Convocatòria d’eleccions a la Secció de Consum

  De conformitat amb el que preveu l’article 20 i altres normes concordants del Reglament de la Comissió de Cultura i Formació de l’ICAB, la Junta de Govern, reunida en sessió de 26 de juny de 2018, ha acordat convocar eleccions per al proper 20 de setembre de 2018 per proveir els càrrecs de president/a, vicepresident/a, secretari/ària i un mínim d’un vocal i un màxim de deu vocals de la Secció de Consum.


>Més notícies de seccions

Propers cursos