Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Cursos d'Anglès i Francès per Telèfon - ICAB Advocats Fira de l'Ocupació ICAB 2017 - 27 d'abril SLIDE: Cursos on-line UOC - ICAB

catàleg biblioteca

>Consulta catàleg

RJC

 • Revista Jurídica de Catalunya

  La Revista Jurídica de Catalunya (RJC) és una Publicació indexada, editada des de 1895 pel Col·legi d'Advocats de Barcelona i l'Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya, guardonada l'any 2003 amb la Creu de Sant Jordi. Es publiquen 9 números anuals: 4 de doctrina i 5 de jurisprudència.

>Consulta Revista

Legislació i jurisprudència

 • Legislació i jurisprudència


  El Consell de Col·legis d'Advocats de Catatalunya (CICAC) posa a disposició dels col·legiats/des de l’ICAB un servei gratuït de bases de dades de legislació i jurisprudència.

>Accés Servei

Novetats

 • LOGOTIP - Formació on-line: cursos ICAB-UOC sobre matèries jurídiques
  29/03/2017 | Formació / Biblioteca
  Nova edició dels cursos on-line ICAB-UOC (maig 2017)

  Ets professional del Dret i vols formar-te sense sortir del despatx? Ara tens l’oportunitat, gràcies a la nova edició dels cursos on-line sobre temes jurídics que coorganitzen el Col·legi de l'Advocacia de Barcelona i la Universitat Oberta de Catalunya. Comencen al maig 2017!


 • Concurs de Redacció Infantil - Col·legi de l'Advocacia de Barcelona
  29/03/2017 | Formació / Biblioteca
  Concurs de Redacció Infantil ICAB 2017

  La Biblioteca de l’Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) convoca un Concurs de Redacció Infantil per a nens i nenes de 7 a 12 anys fills o nebots de col·legiats o fills dels treballadors de l'ICAB. El termini de presentació de treballs finalitzarà l’11 d’abril de 2017 a les 14 hores.


 • Exposició La Mancomunitat de Catalunya
  29/03/2017 | Formació / Biblioteca
  Fins al 23 d’abril es pot visitar a la Biblioteca de l’ICAB una exposició bibliogràfica sobre la Mancomunitat de Catalunya

  La Biblioteca del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) acull del 8 de febrer al 23 d’abril del 2017 una exposició bibliogràfica de la Diputació de Barcelona sobre la Mancomunitat de Catalunya.


>Veure més novetats

Espai de les Seccions

>Més notícies de seccions

Propers cursos