Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Sant Boi

Acord en relació a la presentació de candidatures a la Delegació de Sant Boi de Llobregat

  • Tornar
  • Imprimir
  • Enviar a un amic
  • Incrementar text
  • Disminuir text
Acord en relació a la presentació de candidatures a la Delegació de Sant Boi de Llobregat 1. De conformitat amb les previsions de l'article 7 i següents del Reglament de Règim Interior de les Delegacions del Col·legi (aprovat per Acords de la Junta de Govern de 27 de setembre de 2016), la Junta de Govern, en sessió ordinària de 2 d'abril de 2019, acorda proclamar la candidatura per als càrrecs de delegat/da i sotsdelegat/da de la Delegació territorial de Sant Boi de Llobregat que ha estat presentada respectivament per Andrés Morante Valverde, col·legiat 22.392 i Désirée Slauka Triler Trujillo, col·legiada 26.625.

2. Els candidats reuneixen els requisits de:

a) Estar al corrent de les obligacions col·legials.

b) Acreditar una antiguitat mínima i sense interrupció d’un any amb un domicili professional en la demarcació de la Delegació territorial de Sant Boi de Llobregat.

c) No estar inhabilitades.

Atès que, la candidatura s’ha presentat al Registre de la Delegació amb anterioritat al 28 de març de 2019 per escrit signat per les persones candidates, amb indicació del seu número de col·legiació.

3. Atès que no consta la presentació de cap altre candidatura en temps i forma en els registres d’entrada d’aquesta Corporació.

4. En conseqüència procedeix la proclamació dels candidats i la seva publicació en el tauler d’anuncis del Col·legi i de la Delegació, així com a la pàgina web de la Corporació.

5.   Així mateix, atès que ha estat proclamada com única candidatura per als càrrecs vacants, s’acorda desconvocar les eleccions fixades pel dia 6 de maig i nomenar directament els candidats que han estat proclamats.

Barcelona, 2 d’abril de 2019

Jesús Sánchez Garcia

Secretari

Contactes