Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Delegació de l'ICAB de Sant Boi

Delegació de l'ICAB de Sant Boi

Delegat: Andrés Morante Valverde
Sotsdelegada: Désirée Saluka Triler Trujillo
Personal administratiu: Guillem Ramos
Cens: 105
Serveis: 1 ordinador, 1 fotocopiadora, 4 taquilles, 1 font d'aigua, 1 destructora, 1 màquina de cafè, 20 togues, 1 fax, carregador de dispositius mòbils.
Jutjats: 6 Jutjats de Primera Instància i Instrucció.
Horari personal administratiu: Dilluns, Dimecres, Dijous i Divendres de 10 a 14 hores.

Documents

Contactes

Notícies

 • Resultats 7 a 9 de 27
  • 03/10/2016
  • Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ) › Sant Boi ›
  Desplegament de l’Oficina Judicial al partit judicial de Sant Boi de Llobregat Desplegament de l’Oficina Judicial al partit judicial de Sant Boi de Llobregat

  Us informem que a partir del 3 d’octubre entra en funcionament al partit judicial de Sant Boi de Llobregat el nou model organitzatiu de l'Administració de Justícia a Catalunya, l’Oficina Judicial, amb l'objectiu de modernitzar i d'oferir un servei públic de més qualitat optimitzant els recursos disponibles, amb el suport de les tecnologies de la informació i la comunicació, i oferir així un servei àgil, transparent i responsable a la ciutadania.


  • 16/11/2015
  • Sant Boi
  Dimecres 18, el Deganat Obert es farà a la delegació de Sant Boi Dimecres 18, el Deganat Obert es farà a la delegació de Sant Boi

  El Deganat Obert arriba a la delegació de l’ICAB a Sant Boi de Llobregat el 18 de novembre.


  • 09/11/2015
  • Sant Boi
  L’Oficina Judicial a Sant Boi de Llobregat. Comunicat del Departament de Justícia

  A partir d'avui, 9 de novembre, el Departament de Justícia, el secretari coordinador provincial de Barcelona i els lletrats de l’Administració de justícia del partit comencen els treballs preparatoris per implementar l’Oficina Judicial a Sant Boi de Llobregat.