Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Delegació de l'ICAB de Vilanova i la Geltrú

Delegació de l'ICAB de Vilanova i la Geltrú

Delegada: Mònica Recasens Grau
Sotsdelegada: Elisabet Domènech Pons
Personal administratiu: Carme Cuéllar
Cens: 274
Serveis: 4 ordinadors, 1 fotocopiadora, 12 taquilles, 1 font d'aigua, 1 destructora, 1 màquina de cafè, 20 togues, carregador de dispositius mòbils.
Jutjats: 9 Jutjats de Primera Instància i Instrucció i 4 Jutjats de Penal.
Horari: De dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.

Documents

Contactes

Notícies

 • Resultats 4 a 6 de 48
  • 13/03/2020
  • El Prat de Llobregat › Torn d'Ofici i Assistència al Detingut › Gavà
  Guàrdies d’Assistència a la persona Detinguda a tots els partits judicials de l’ICAB Guàrdies d’Assistència a la persona Detinguda a tots els partits judicials de l’ICAB

  Des de l’ICAB s’estan portant a terme gestions des del primer moment en què es va originar l’actual crisi per tal de garantir els protocols de salubritat aconsellats per les autoritats sanitàries. Dins de tot el que hem pogut aconseguir, hi haurà a les dependències policials guants i líquid desinfectant a la vostra disposició. Tanmateix, us recordem la necessitat de mantenir la distància de seguretat requerida. Igualment, s’està elaborant un protocol de col·laboració amb els cos de Mossos d’Esquadra per tal de gestionar l’assistència a les persones detingudes.


  • 28/11/2019
  • Inspecció de Jutjats › Vilanova i la Geltrú › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)
  La CRAJ informa: Sistema E-Justícia. Presentació d’escrits totalment telemàtics al partit judicial de Vilanova i la Geltrú La CRAJ informa: Sistema E-Justícia. Presentació d’escrits totalment telemàtics al partit judicial de Vilanova i la Geltrú

  El Departament de Justícia ha comunicat que a partir del proper dia 3 de desembre ha estat programat l’inici del desplegament de la presentació telemàtica, mòdul de registre d’escrits (RED) d’e-justícia.cat al partit judicial de Vilanova i la Geltrú i per l’àmbit civil. Aquesta actuació està coordinada amb la finalització de la implantació del mòdul de tramitació civil del sistema d’informació e-justícia.cat i que substituirà l’actual Temis 2 per l’àmbit civil. Aquesta modalitat de presentació d’escrits telemàtics substiturià l’actual anomenada Red Híbrid. El desplegament es realitzarà en dues fases diferenciades: una primera, de període voluntari i una segona, de període obligatori. El període voluntari s’iniciarà el dia 3 de desembre i l’inici del període obligatori es comunicarà posteriorment.


  • 30/01/2018
  • Comissió de Cultura / Seccions › Vilanova i la Geltrú › Vilafranca del Penedès
  Disponible a partir del 30 de gener el videostreaming de la jornada sobre el concurs de la persona física organitzada per les Delegacions de Vilanova i Vilafranca Disponible a partir del 30 de gener el videostreaming de la jornada sobre el concurs de la persona física organitzada per les Delegacions de Vilanova i Vilafranca

  Fins al 30 d’abril de 2018 estarà disponible al web de l’ICAB l'opció de recuperar el videostreaming de la jornada sobre el concurs de la persona física celebrada el 26 de gener de 2018 a la seu de Foment Vilanoví.