Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Subdelegació de l'ICAB de Cornellà

Subdelegació de l'ICAB de Cornellà

Delegada: Vanesa Duarte Carmona
Sotsdelegada: Antonia Osorio Osorio
Personal administratiu: Marta Domínguez / Guillem Ramos
Cens: 157
Servei: 1 ordinador, 1 fotocopiadora, 4 taquilles, 1 font d'aigua, 1 destructora, 1 màquina de cafè, 20 togues, carregador de dispositius mòbils.
Jutjats: 4 Jutjats de 1a Instància i Instrucció.
Horari personal administratiu: Dimarts i dijous, de 10 a 14 hores.

Documents

Contactes

Notícies

 • Resultats 19 a 21 de 28
  • 08/02/2011
  • L'Hospitalet de Llobregat / Cornellà
  Nomenament de nova delegada i sotsdelegat de la Delegació Territorial de L’Hospitalet de Llobregat

  La Junta de Govern del Col·legi, reunida en sessió de 7 de febrer de 2011, de conformitat amb l’article 9.4 del Reglament de les Delegacions Territorials de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, ha acordat proclamar els següents candidats per als càrrecs de delegat/da i sotsdelegat/da de la Delegació Territorial de L’Hospitalet de Llobregat.


  • 18/01/2011
  • L'Hospitalet de Llobregat / Cornellà
  Convocatòria d'eleccions a la Delegació de l'Hospitalet de Llobregat Convocatòria d'eleccions a la Delegació de l'Hospitalet de Llobregat

  1. De conformitat amb les previsions de l’article 7 del Reglament de les Delegacions Territorails de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona i altres normes concordants, la Junta de Govern, en sessió ordinària de 17 de gener de 2011, ha acordat convocar eleccions per al dimecres 9 de març de 2011 per proveir els càrrecs de delegat/da i sotsdelegat/da de la Delegació territorial de L’Hospitalet de Llobregat.


  • 21/12/2010
  • L'Hospitalet de Llobregat / Cornellà › Igualada › Badalona
  Publicació del Reglament de les Delegacions Territorials de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona Publicació del Reglament de les Delegacions Territorials de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona

  La Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, en sessió de 30 de novembre de 2010, va adoptar l’acord d’aprovar definitivament el projecte de modificació del Reglament de les Delegacions Territorials de la Corporació, que entrarà en vigor l’endemà de la seva publicació en la pàgina web col·legial.