Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Delegació de l'ICAB del Prat de Llobregat

Delegació de l'ICAB del Prat de Llobregat

Delegada: Alejandra Suárez Alonso
Sotsdelegada: María U. López Camacho
Personal administratiu: Marta Domínguez
Cens: 83
Antiguitat: 1986
Serveis: 2 ordinadors, 1 fotocopiadora, 4 taquilles, 1 font d'aigua, 1 màquina de cafè, 20 togues, carregador de dispositius mòbils
Jutjats: 5 Jutjats de Primera Instància i Instrucció
Horari personal administratiu: Dilluns, Dimarts, Dimecres i Divendres de 10 a 14 hores

Documents

Contactes

Notícies

 • Resultats 19 a 21 de 30
  • 18/02/2013
  • El Prat de Llobregat
  Traspàs d’En José Luis Pascual Esteban, Notari a El Prat de Llobregat

  Us comuniquem que En José Luis Pascual Esteban ha mort als 88 anys d’edat. La Sala de Vetlla és la número 1 del Tanatori de El Prat de Llobregat a partir de les 16.00 hores del dia 18 de febrer. La cerimònia tindrà lloc a la capella del mateix tanatori, el 19 de febrer de 2013 a les 10.30 hores.


  • 28/10/2011
  • Delegacions › Santa Coloma de Gramenet › El Prat de Llobregat
  Instal·lacions pels col·legiats a les Delegacions Instal·lacions pels col·legiats a les Delegacions

  A totes les delegacions de l’ICAB disposeu d’uns espais exclusius per a col·legiats des d'on podeu realitzar les últimes gestions, els últims escrits o entrevistar-vos amb els clients. El personal estarà també a la vostra disposició per ajudar-vos en allò que necessiteu o iniciar qualsevol tràmit que tingueu que realitzar davant el Col·legi sense necessitat de desplaçar-vos fins a la seu col·legial del carrer Mallorca.


  • 21/09/2011
  • L'Hospitalet de Llobregat / Cornellà › Sant Boi › Delegacions
  La Biblioteca de l'ICAB s'apropa: servei de retorn de llibres a les delegacions La Biblioteca de l'ICAB s'apropa: servei de retorn de llibres a les delegacions

  Us recordem que els col·legiats poden retornar els llibres en préstec facilitats per la Biblioteca directament a qualsevol de les Delegacions de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona (ICAB).