Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Delegació de l'ICAB de Berga

Delegació de l'ICAB de Berga

Delegada: Teresa Martínez Martínez
Sotsdelegat: Joan B. Parera Suriñach
Cens: 51
Personal Administratiu: Bernat Luis
Serveis: 2 ordinadors, 1 fotocopiadora, 4 taquilles, 8 togues. Connexió wi-fi.
Jutjats: 2 Jutjats de 1a Instància i Instrucció.
Horari: Dijous, de 9 a 14 hores.

Documents

Contactes

Notícies

 • Resultats 25 a 27 de 31
  • 08/02/2011
  • Berga
  Nomenament de nou delegat i sotsdelegada de la Delegació Territorial de Berga

  La Junta de Govern del Col·legi, reunida en sessió de 7 de febrer de 2011, de conformitat amb l’article 9.4 del Reglament de les Delegacions Territorials de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, ha acordat proclamar els següents candidats per als càrrecs de delegat/da i sotsdelegat/da de la Delegació Territorial de Berga.


  • 18/01/2011
  • Berga
  Convocatòria d'eleccions a la Delegació de Berga Convocatòria d'eleccions a la Delegació de Berga

  1. De conformitat amb les previsions de l’article 7 del Reglament de Règim Interior de les Delegacions del Col·legi i altres normes concordants, la Junta de Govern, en sessió ordinària de 17 de gener de 2011, ha acordat convocar eleccions per al dilluns 7 de març de 2011 per proveir els càrrecs de delegat/da i sotsdelegat/da de la Delegació territorial de Berga.


  • 21/12/2010
  • L'Hospitalet de Llobregat / Cornellà › Igualada › Badalona
  Publicació del Reglament de les Delegacions Territorials de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona Publicació del Reglament de les Delegacions Territorials de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona

  La Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, en sessió de 30 de novembre de 2010, va adoptar l’acord d’aprovar definitivament el projecte de modificació del Reglament de les Delegacions Territorials de la Corporació, que entrarà en vigor l’endemà de la seva publicació en la pàgina web col·legial.