Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Comissió de Dret Penitenciari

La Comissió de Dret Penitenciari respon a la idea de donar un nou impuls a les actuacions institucionals del Col·legi d'Advocats de Barcelona en tots els àmbits vinculats amb el món penitenciari, així com a les activitats formatives i a la informació als col·legiats en aquest camp.

D'altra banda, aquesta Comissió pretén esdevenir un fòrum de debat ampli, representatiu de totes les tendències dintre del col·lectiu de l'advocacia que ajudi a la nova Administració a fer possible un servei de qualitat consensuat, tant amb els responsables en la prestació del Servei de Torn d'Ofici com amb els advocats i advocades que formen part del grup de presons de la Comissió de Defensa dels Drets de la Persona del Col·legi, sense oblidar a la pròpia Administració Penitenciària.

Òrgans de direcció

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissions
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família, Comissió de Prospectives, Comissió d'Advocats d'Empresa T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat