Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Comissió per a la promoció dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)

La Comissió delegada per a la promoció dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides té, entre d’altres, les finalitats següents:

  • Treballar per a la incorporació activa dels Objectius de Desenvolupament Sostenible als valors professionals i a la cultura col·legial de l’ICAB.
  • Difondre en l’àmbit de l’advocacia de Barcelona i en la societat civil del seu entorn els Objectius de Desenvolupament Sostenible.
  • Col·laborar amb altres iniciatives institucionals del sector de l’advocacia o de caràcter interprofessional, acadèmic o social, a nivell local, català, espanyol, europeu i internacional, encaminades a la promoció dels Objectius del Desenvolupament Sostenible.
  • Donar suport a la Junta de Govern en l’objectiu d’aconseguir el posicionament de l’ICAB com a Institució de referència en l’impuls als Objectius de Desenvolupament Sostenible.
  • Fomentar el debat i l’intercanvi d’experiències al si de l’ICAB en relació amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible.
  • Organitzar conferències, col·loquis, seminaris, cursos, jornades, congressos o qualsevol altra activitat formativa, d’investigació o difusió relacionada amb els fins de la Comissió.

Òrgans de direcció

Contactes