Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Comissió de Deontologia Professional

La funció que es pretén exercir des de la Comissió de Deontologia del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB), per part de tots i cadascun dels membres que la integren, va més enllà de l'estricte exercici de la funció disciplinària que ve atorgada pels Estatuts Col·legials (entenent per estricta una funció exclusivament punitiva o sancionadora que no persegueix cap altre objectiu que sancionar sense més) i/o la de complir i fer complir als col·legiats/des les lleis que afectin a la professió, la normativa deontològica i altres normes dictades per òrgans competents que puguin afectar a la professió.

La Comissió de Deontologia Professional té per objecte l'adequació de l'activitat dels advocats a les normes deontològiques establertes en els nostres Estatuts, tant en allò que fa referència a les relacions entre lletrats, com a les relacions entre advocats i clients i, per fi, amb l'Administració de Justícia.

Òrgans de direcció

Contactes