Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Comissió de Cultura i Formació

La columna vertebral de la Formació de l’Advocat és la constant actualització dels coneixements i de la pràctica processal, des del seu accés a la professió i durant tota la seva dedicació professional.

La Comissió de Cultura de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona (ICAB) està formada per 23 seccions que representen les principals i diferents especialitats del Dret. Des de la Comissió de Cultura ofereixen seminaris, jornades i cursos en permanent actualització i que abracen totes les àrees de dedicació professional, tant des del vessant d’aquells que s'inicien com dels que ja porten temps exercint la professió.

Des de Cultura fomentem, a més, la formació en les habilitats, destreses  i competències pròpies de l’exercici de l’advocacia, no només en l’àmbit del Dret, sinó també en:

  • Idiomes
  • Gestió empresarial
  • Màrqueting
  • Arbitratge i mediació

>>> Consulteu els propers cursos que organitza la Comissió de Cultura de l'ICAB

Òrgans de direcció

Contactes