Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Comissió de Dones Advocades

La Comissió de Dones Advocades del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona realitza una tasca transversal per a la defensa, control i divulgació de tots aquells aspectes de la realitat que es refereixen o afecten les dones.

Des de la seva creació, l'any 1984, la Comissió té una permanent de treball i periòdicament es fan plenaris amb totes les dones advocades inscrites. El 1987, la Comissió va organitzar el primer Congrés Estatal de Dones Advocades a Barcelona. Des de llavors se celebra cada any a diferents ciutats de l'Estat. La tasca de la Comissió consisteix en l'estudi i discussió de les diferents lleis i propostes legislatives que afecten les dones, així com la seva aplicació pràctica.

Cada any, la Comissió de Dones Advocades  participa activament en la celebració de  les jornades reivindicatives del 8 de març (Dia de la Dona) i del 25 de novembre (Dia contra la violència masclista), mitjançant la lectura del corresponent Manifest.

Durant l'any celebra reunions, jornades i col·loquis des del punt de vista de gènere, incorporant no només aspectes jurídics sinó també perspectives històriques, psicològiques i socials. També dóna suport legal a altres grups o associacions que treballen en temes relatius a la dona.

Òrgans de direcció

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissions
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família, Comissió de Prospectives, Comissió d'Advocats d'Empresa T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat