Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Comissió d'Advocats d'Empresa

La Junta de Govern de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, en la sessió del 17 de febrer de 2009, va acordar la constitució d'una Comissió d'Advocats d'Empresa.

Els Advocats que exerceixen la seva professió dins l’Assessoria Jurídica d’una empresa són un col·lectiu constituït per professionals altament qualificats amb un coneixement profund del funcionament empresarial, que desenvolupen la seva activitat d’acord amb les normes deontològiques i contribueixen a les càrregues col·legials. No obstant, fins a la creació de la Comissió d'Advocats d'Empresa, aquests col·legiats no han tingut participació activa a l’ICAB.

Es constitueix a l’empara de la normativa col·legial vigent per compartir les característiques pròpies del col·lectiu i els seus membres, tractar i posar en comú les inquietuds, peculiaritats i d’altres circumstàncies que afectin els seus membres com a professionals del Dret i promoure iniciatives amb la finalitat d’aconseguir els objectius que s’acordin.

La Comissió d'Advocats d'Empresa té com a funcions:

 1. Detectar circumstàncies comunes de l’Advocat d’Empresa
 2. Extreure conclusions i proposar solucions a problemes propis de l’Advocat d’Empresa
 3. Organitzar sessions de formació especifiques adreçades als Advocats d’Empresa
 4. Recomanar bones pràctiques, normes d’actuació o models
 5. Difondre el rol de l’Advocat d’Empresa i optimitzar la percepció del valor de l’Advocat d’Empresa
 6. Qualsevol altra decisió dels seus membres en relació amb la finalitat de la Comissió

La participació en la Comissió d'Advocats d'Empresa ho és a títol personal voluntària, desinteressada, sense representació corporativa ni implicació dels interessos de l’empresa

Òrgans de direcció

Documents

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Comissions
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família, Comissió de Prospectives, Comissió d'Advocats d'Empresa T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat