Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Comissió de Prospectives Socioprofessionals

Els objectius de la Comissió de Prospectives Socioprofessionals:

- Actualització de l'enquesta sobre la radiografia del sector que permeti elaborar i administrar tota mena de dades sobre aspectes de l'exercici de l'advocacia.

- Elaborar informes i presentacions sobre investigacions vinculades a l'advocacia i divulgar els seus resultats mitjançant publicacions i presentacions públiques.

- Organitzar debats sobre la professió amb la finalitat de formular propostes que puguin contribuir a millorar-la.

- Endegar tallers i sessions formatives sobre àrees de management i gestió de despatxos, i desenvolupar grups de millora contínua sobre els advocats. Potenciar qualsevol eina que promogui el desenvolupament de les xarxes de treball entre advocats.

- Contribuir a la internacionalització dels despatxos d'advocats de Barcelona i a tal efecte realitzar Fires, Congressos, Business Bridges, etc. que promoguin aquest objectiu.

- Recerca de finançament d'entitats públiques i privades per al desenvolupament dels diferents programes d'actuació.

- Desenvolupar projectes d'advocacia preventiva.

- Mantindre contactes amb les Universitats catalanes per incloure als estudis de Dret temaris referents a la gestió de despatxos d'advocats.

Òrgans de direcció

Contactes