Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances

La Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances està integrada per un grup d'advocats en exercici que, des de diferents posicions, es dediquen principalment a temes de responsabilitat civil.

El seu objectiu principal continua sent aprofundir en l'estudi de la normativa vigent i en els projectes legislatius referits a totes aquelles àrees del Dret en les quals la responsabilitat civil i la seva assegurança tenen cabuda. I els traslladen al col·lectiu de col·legiats/des interessats en el temes objecte d'estudi promovent la seva formació, mitjançant les diferents activitats organitzades durant tot l'any.

Així mateix, és funció de la Comissió la mediació entre els col·legiats i les asseguradores, actuant com a salvaguarda de la independència professional i com a garantia del dret de defensa en l'àmbit del Dret de la responsabilitat civil i assegurances.

Òrgans de direcció

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissions
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família, Comissió de Prospectives, Comissió d'Advocats d'Empresa T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat