Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Notícies

 • Resultats 201 a 225 de 684
  • 31/03/2015 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Pagament corresponent a assistència i torn d’ofici (31/3/2015) Pagament corresponent a assistència i torn d’ofici (31/3/2015)

  Us informem que s’ha procedit a efectuar l’ordre de pagament de les actuacions professionals del Torn d’Ofici i Assistència al detingut corresponents al 3% de les actuacions professionals justificades durant el mes de gener de 2015, i 95% de les actuacions professionals justificades durant el mes de febrer de 2015.


  • 16/03/2015 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Signat el conveni per a la prestació del servei de justícia gratuïta, amb un increment del 0,5% dels mòduls de retribució dels advocats per a l’any 2015 Signat el conveni per a la prestació del servei de justícia gratuïta, amb un increment del 0,5% dels mòduls de retribució dels advocats per a l’any 2015

  Ha estat signat, amb data d’avui, el conveni entre el CICAC i el Departament de Justícia, que regula la retribució de les actuacions dels advocats en el marc del sistema de justícia gratuïta.


  • 06/03/2015 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  El Torn d'Ofici, mes a mes: Dades del Torn d’Ofici durant el 2015

  Us presentem les dades estadístiques del Servei de Torn d’Ofici i Assistència al Detingut corresponents al mes de gener de 2015 i l’evolució mensual d’aquestes dades bàsiques del Torn d’Ofici i Assistència al Detingut durant l’any.


  • 06/03/2015 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  TORN HIPOTECARI: Modificat el RDL 6/12 de mesures urgents de protecció de deutors hipotecaris sense recursos

  El RDL 1/2015, de 27 de febrer, de mecanisme de segona oportunitat, reducció de la càrrega financera i altres mesures d’ordre social, modifica també determinats preceptes del RDL 6/12 de mesures urgents de protecció de deutors hipotecaris sense recursos.


  • 04/03/2015 Igualada › Torn d'Ofici i Assistència al Detingut ›
  Ens desplacem a les delegacions per prestar el servei d’acompanyament a la justificació on-line Ens desplacem a les delegacions per prestar el servei d’acompanyament a la justificació on-line

  El servei d’acompanyament individual en la justificació on line d’actuacions de Torn d’Ofici, que té com a finalitat mostrar i resoldre els dubtes que tinguin els companys sobre el seu funcionament, es desplaçarà a les delegacions de l’ICAB, amb la finalitat d’apropar la prestació de serveis als companys de les delegacions. Demà, 5 de març, ens trobareu a la delegació de l’ICAB a Igualada des de les 10 fins a les 13 hores.


  • 02/03/2015 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Pagament corresponent a assistència i torn d’ofici (2/3/2015) Pagament corresponent a assistència i torn d’ofici (2/3/2015)

  Us informem que s’ha procedit a efectuar l’ordre de pagament de les actuacions professionals del Torn d’Ofici i Assistència al detingut corresponents al 24% de les actuacions professionals justificades durant el mes de desembre de 2014, i 97% de les actuacions professionals justificades durant el mes de gener de 2015.


  • 24/02/2015 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut › Vilanova i la Geltrú › Berga
  Ens desplacem a les delegacions per prestar el servei d’acompanyament a la justificació on-line Ens desplacem a les delegacions per prestar el servei d’acompanyament a la justificació on-line

  El servei d’acompanyament individual en la justificació on-line d’actuacions de Torn d’Ofici, que té com a finalitat mostrar i resoldre els dubtes que tinguin els companys sobre el seu funcionament es desplaçarà a les delegacions de l’ICAB amb la finalitat d’apropar la prestació de serveis als companys de les delegacions. El proper 26 de febrer, en horari de 10 a 13h, ens trobareu a Berga i el 3 de març, en el mateix horari de 10 a 13 h, estarem a Vilanova.


  • 24/02/2015 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Dades de Justícia Gratuïta i Torn d’Ofici del 2014 Dades de Justícia Gratuïta i Torn d’Ofici del 2014

  Us presentem un resum de les dades estadístiques del Servei d’Orientació Jurídica, Tramitació de Justícia Gratuïta i Torn d’Ofici de l’ICAB durant el 2014. Les dades posen de manifest la importància d’aquest servei i de la tasca que conjuntament portem a terme advocats, advocades i l’ICAB en pro del dret a la defensa de la ciutadania.


  • 24/02/2015 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Justificants d’actuacions del Torn d’Ofici on-line: últims dies del funcionament del Servei de Suport! Justificants d’actuacions del Torn d’Ofici on-line: últims dies del funcionament del Servei de Suport!

  Més de 1.000 advocats i advocades han fet ús del servei de suport a la justificació on-line en el que personal de l’ICAB, mitjançant atenció personal i individualitzada, us mostren el funcionament del programa de justificació on-line d’actuacions del Torn d’Ofici al que pots accedir des de la teva Àrea Personal de la pàgina web de l'ICAB.


  • 12/02/2015 Vilafranca del Penedès › Arenys de Mar › Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Ens desplacem a les delegacions per prestar el servei d’acompanyament a la justificació on-line Ens desplacem a les delegacions per prestar el servei d’acompanyament a la justificació on-line

  El servei d’acompanyament individual en la justificació on-line d’actuacions de Torn d’Ofici, que té com a finalitat mostrar i resoldre els dubtes que tinguin els companys sobre el seu funcionament, es desplaçarà a les delegacions de l’ICAB, amb la finalitat d’apropar la prestació de serveis als companys de les delegacions. El proper 17 de febrer, en horari de 10 a 13 h, ens trobareu a Vilafranca, i el 20 de febrer, en el mateix horari de 10 a 13 h, estarem a Arenys de Mar.


  • 03/02/2015 Titulars › Torn d'Ofici i Assistència al Detingut ›
  L’ICAB posa en marxa al febrer el torn d’ofici sobre dret hipotecari per oferir un assessorament específic a la ciutadania L’ICAB posa en marxa al febrer el torn d’ofici sobre dret hipotecari per oferir un assessorament específic a la ciutadania

  Arran de l’augment dels procediments d’execució hipotecària fruit de la crisi econòmica, el Col·legi d’Advocats de Barcelona ha obert una llista d’advocats del torn d’ofici en matèria hipotecària per tal que aquests casos siguin atesos per un expert en aquesta matèria i oferir un millor assessorament a la ciutadania.


  • 02/02/2015 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Pagament corresponent a assistència i torn d’ofici (2/2/2015) Pagament corresponent a assistència i torn d’ofici (2/2/2015)

  Us informem que s’ha procedit a efectuar l’ordre de pagament de les actuacions professionals del Torn d’Ofici i Assistència al detingut corresponents al 13% de les actuacions professionals justificades durant el mes de novembre de 2014 i 76% de les actuacions professionals justificades durant el mes de desembre de 2014.


  • 08/01/2015 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Justificants d’actuacions de Torn d’Ofici on line: servei de suport! Justificants d’actuacions de Torn d’Ofici on line: servei de suport!

  Des del passat 17 de novembre personal de l’ICAB, mitjançant atenció personal i individualitzada, us mostren el funcionament del programa de justificació on line d’actuacions del Torn d’Ofici al que podeu accedir des de la vostra àrea personal del web de l'ICAB.


  • 08/01/2015 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  1 de febrer de 2015: el nou torn hipotecari es posarà en funcionament

  La Junta de Govern de l’ICAB va acordar el passat mes de desembre de 2014 que el nou Torn d’Ofici per a la direcció de procediments relacionats amb Dret Hipotecari iniciï el seu funcionament el proper 1 de febrer de 2015. A partir d’aquesta data, els procediments d’execució hipotecària i els procediments declaratius per l’impugnació per abusivitat de clàusules hipotecàries seran tornats a aquest nou torn i deixaran de ser tornats pel torn de Civil General, sempre i quan s’hagin donat d’alta en el mateix advocats i advocades.


  • 08/01/2015 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Aparcament a la Ciutat de la Justícia per a la realització d’actuacions en Servei de guàrdia d’Assistència al Detingut

  Us recordem que els advocats/des en Servei de guàrdia d’assistència al detingut disposen d’aparcament gratuït a la Ciutat de la Justícia. Per al correcte funcionament d’aquest Servei és necessari que la tarja expedida pel Servei d’assistència al detingut de l’ICAB sigui validada a taquilla de control de l’aparcament abans de retirar el vehicle.


  • 08/01/2015 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  El Torn d'Ofici, mes a mes: dades del Torn d’Ofici durant el 2014 El Torn d'Ofici, mes a mes: dades del Torn d’Ofici durant el 2014

  Us presentem les dades estadístiques del Servei de Torn d’Ofici i Assistència al Detingut corresponents al mes de desembre de 2014 i l’evolució mensual d’aquestes dades bàsiques del Torn d’Ofici i Assistència al Detingut durant l’any.


  • 08/01/2015 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Servei d'Orientació Jurídica a les dones a la seu de l'ICD

  Des de principis de gener del present any 2015 l'ICAB no presta el Servei d’orientació jurídica a les dones, i especialment a les que es troben en situació de violència masclista, que es venia prestant a la seu de l’INSTITUT CATALÀ DE LES DONES a Barcelona, donat que al concurs convocat a l’efecte ha resultat adjudicatària altra entitat, en haver ofert un preu inferior per la prestació d’aquest Servei.


  • 31/12/2014 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Pagament corresponent a assistència i torn d'ofici (31/12/2014) Pagament corresponent a assistència i torn d'ofici (31/12/2014)

  Us informem que s'ha procedit a efectuar l'ordre de pagament de les actuacions professionals del Torn d’Ofici i Assistència al detingut corresponents al 8% de les actuacions professionals justificades durant el mes d’octubre i el 87% corresponent al mes de novembre de 2014.


  • 01/12/2014 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Pagament corresponent a assistència i torn d’ofici (01/12/2014) Pagament corresponent a assistència i torn d’ofici (01/12/2014)

  Us informem que s'ha procedit a efectuar l'ordre de pagament de les actuacions professionals del Torn d’Ofici i Assistència al detingut corresponents al 92% de les actuacions professionals justificades durant el mes d’octubre de 2014.


  • 13/11/2014 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut › Vilanova i la Geltrú › Vilafranca del Penedès
  Reserva’t el 21 de novembre: Formació en Habitatge i Dret Hipotecari Reserva’t el 21 de novembre: Formació en Habitatge i Dret Hipotecari

  Els Consells Comarcals del Penedès i del Garraf, amb la col·laboració, assessorament i Suport de l’ICAB i d’altres organismes, organitzen un cicle de conferències professionals gratuïtes en matèria d’habitatge al Castell de Castellet, al municipi de Castellet i la Gornal.


  • 12/11/2014 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Oberta pel CICAC la convocatòria per cobrir places de lletrat/-da al servei d’orientació jurídica penitenciaria per l’any 2015 Oberta pel CICAC la convocatòria per cobrir places de lletrat/-da al servei d’orientació jurídica penitenciaria per l’any 2015

  El Servei d’Orientació Jurídica Penitenciària es presta pel CICAC en els Centres Penitenciaris Homes Barcelona i Dones Barcelona amb l’adscripció voluntària de lletrats i lletrades que es troben col·legiats al Col·legi d’Advocats de Barcelona i que reuneixin els requisits establerts a la convocatòria efectuada pel CICAC per a la prestació del servei pel període que comprèn els mesos de gener a desembre de 2015.


  • 03/11/2014 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Pagament corresponent a assistència i torn d’ofici (03/11/2014) Pagament corresponent a assistència i torn d’ofici (03/11/2014)

  Us informem que s’ha procedit a efectuar l’ordre de pagament de les actuacions professionals del Torn d’Ofici i Assistència al detingut corresponents al 100% de les actuacions professionals justificades durant el mes de setembre de 2014.


  • 27/10/2014 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  El Departament de Justícia ha acceptat fixar un mòdul per abonar els incidents extraordinaris previstos a la DT 4ª llei 1/13

  A petició de l’ICAB i del CICAC, el Departament de Justícia ha acceptat abonar els incidents extraordinaris d’oposició previstos a la D.T. 4ª de la Llei 1/13, de 14 de maig, de mesures per a reforçar la protecció dels deutors hipotecaris, reestructuració de deute i lloguer social, atès el caràcter excepcional d’aquest incident.


  • 27/10/2014 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  El Torn d'Ofici, mes a mes: Dades del Torn d’Ofici durant el 2014

  Us presentem les dades estadístiques del Servei de Torn d’Ofici i Assistència al Detingut corresponents al mes d’agost de 2014 i l’evolució mensual d’aquestes dades bàsiques del Torn d’Ofici i Assistència al Detingut durant l’any.


  • 27/10/2014 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  MENA: Dictada sentencia que fixa doctrina jurisprudencial en relació a la pràctica indiscriminada de proves de determinació d’edat. MENA: Dictada sentencia que fixa doctrina jurisprudencial en relació a la pràctica indiscriminada de proves de determinació d’edat.

  La sentència del TS. de 23.9.14 fixa com a doctrina jurisprudencial: