Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Notícies

 • Resultats 251 a 275 de 680
  • 08/05/2014 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Disponible l’accés directe a l'espai de la Comissió del Torn d’Ofici al web ICAB Disponible l’accés directe a l'espai de la Comissió del Torn d’Ofici al web ICAB

  Si vols accedir directament a l’apartat de la Comissió del Torn d’Ofici del web ICAB, on trobaràs les notícies, documents i serveis relacionats amb el Torn d’Ofici i Assistència al Detingut, només has de fer clic a l’adreça http://www.icab.cat/TornOfici


  • 08/05/2014 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  La gestió del Torn d'Ofici des de la teva Àrea Personal del web ICAB La gestió del Torn d'Ofici des de la teva Àrea Personal del web ICAB

  Des de la plana web de l'ICAB, entrant a l’apartat de Torn d’Ofici de la teva Àrea Personal, i introduint el teu usuari i contrasenya, pots gestionar bona part del Torn d’Ofici, amb la tranquil·litat de donar compliment a les prescripcions de la LOPD respecte dels teus clients.


  • 05/05/2014 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Vols un cartell de la campanya ‘Ningú no farà més per tu!’ en defensa dels advocats i advocades del Torn d’Ofici? Vols un cartell de la campanya ‘Ningú no farà més per tu!’ en defensa dels advocats i advocades del Torn d’Ofici?

  Si t’interessa aconseguir un cartell de la campanya ‘Ningú no farà més per tu!’ que el Col·legi d’Advocats de Barcelona té en marxa en defensa dels advocats i advocades del Torn d’Ofici, passa’t pel Departament de Comunicació (5a planta) en horari de 9 a 18 de dilluns a dijous i de 9 a 15 hores els divendres.


  • 02/05/2014 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Pagament corresponent a Assistència i Torn d’Ofici (02/05/2014) Pagament corresponent a Assistència i Torn d’Ofici (02/05/2014)

  Us informem que s’ha procedit a efectuar l’ordre de pagament de les actuacions professionals del Torn d’Ofici i Assistència al detingut corresponents a l'11% de les actuacions professionals justificades durant el mes de febrer de 2014 i 70% de les actuacions professionals justificades durant el mes de març de 2014.


  • 24/04/2014 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  El Torn d'Ofici, mes a mes: dades del Torn d’Ofici durant el 2014 El Torn d'Ofici, mes a mes: dades del Torn d’Ofici durant el 2014

  Us presentem les dades estadístiques del Servei de Torn d’Ofici i Assistència al Detingut corresponents als mesos de gener i febrer de 2014 i l’evolució mensual d’aquestes dades bàsiques del Torn d’Ofici i Assistència al Detingut durant l’any.


  • 23/04/2014 Arenys de Mar › Torn d'Ofici i Assistència al Detingut ›
  El 16 de maig, reunió a Arenys sobre el nou sistema de gestió de les designes

  Està previst iniciar un nou sistema de gestió de les designes realitzades pel torn d’assistència al detingut que, passant per una major automatització, permetrà una millor tramitació de les mateixes i un major grau d’autonomia i coneixement per part del col·legiat.


  • 04/04/2014 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut › Titulars ›
  El CICAC recolza la campanya publicitària ‘Ningú no farà més per tu!’ en defensa dels advocats d’ofici El CICAC recolza la campanya publicitària ‘Ningú no farà més per tu!’ en defensa dels advocats d’ofici

  El Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya (CICAC) ha començat aquest diumenge, 6 d’abril, una campanya de publicitat en premsa escrita en defensa dels advocats i advocades del Torn d’Ofici.


  • 01/04/2014 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  El Col·legi d'Advocats de Barcelona combat a Madrid el projecte de Llei de Justícia Gratuïta El Col·legi d'Advocats de Barcelona combat a Madrid el projecte de Llei de Justícia Gratuïta

  El degà del Col·legi d'Advocats de Barcelona, Oriol Rusca, ha presentat en roda de premsa a Madrid, al costat de la degana del Col·legi d'Advocats de Madrid, Sonia Gumpert, i el president de la Comissió d'Assistència Jurídica Gratuïta del CGAE, Francisco Javier Lara, el treball conjunt realitzat per combatre el projecte de Llei de Justícia Gratuïta.


  • 01/04/2014 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Pagament del TOAD corresponent a actuacions del mes de febrer de 2014 Pagament del TOAD corresponent a actuacions del mes de febrer de 2014

  Per causes alienes a l’ICAB, el pagament corresponent a actuacions del Torn d’Ofici justificades el mes de febrer 2014 va ser tramitat per l’entitat financera amb unes hores de retard, el que ha motivat que en moltes ocasions no s’hagi fet efectiu juntament amb el pagament per les actuacions del mes de gener 2014.


  • 31/03/2014 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Pagament corresponent a Assistència i Torn d’Ofici (31/03/2014) Pagament corresponent a Assistència i Torn d’Ofici (31/03/2014)

  Us informem que s'ha procedit a efectuar l’ordre de pagament de les actuacions professionals del Torn d’Ofici i Assistència al Detingut corresponents al 40% de les actuacions professionals justificades durant el mes de gener de 2014 i 89% de les actuacions professionals justificades durant el mes de febrer de 2014.


  • 27/03/2014 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  La Junta de Govern de l'ICAB aprova el text alternatiu al projecte de Llei de Justícia Gratuïta La Junta de Govern de l'ICAB aprova el text alternatiu al projecte de Llei de Justícia Gratuïta

  La Junta de Govern de l’ICAB aprova, en sessió del 25 de març de 2014, les esmenes al projecte de Llei de Justícia Gratuïta. El projecte de Llei d’Assistència Jurídica Gratuïta, aprovat pel Consell de Ministres del 21 de febrer del 2014, i ja en tramitació parlamentària, ha estat fortament discutit per l’ICAB. Per aquest motiu hem preparat un text alternatiu al redactat del projecte, on es defensa el model de Justícia Gratuïta i de Torn d’Ofici que volem.


  • 27/03/2014 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Descarrega’t des de la pàgina web de l’ICAB el certificat IRPF corresponent al 2013 per retribucions de Torn d’Ofici i Assistència al Detingut

  Des de la pàgina web de l'ICAB, entrant a l’apartat de Torn d’Ofici de la teva Àrea Personal i introduint el teu usuari i contrasenya, podràs descarregar-te el certificat del 2013 a efectes d'IRPF corresponent a les retribucions de Torn d’Ofici i Assistència al Detingut.


  • 27/03/2014 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  El Torn d'Ofici, mes a mes: dades del Torn d’Ofici durant el 2014

  Us presentem les dades estadístiques del Servei de Torn d’Ofici i Assistència al Detingut corresponents als mesos de gener i febrer de 2014 i l’evolució mensual d’aquestes dades bàsiques del Torn d’Ofici i Assistència al Detingut durant l’any.


  • 18/03/2014 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  L’ICAB impulsa la campanya ‘Ningú no farà més per tu!’ en defensa dels advocats i advocades del Torn d’Ofici L’ICAB impulsa la campanya ‘Ningú no farà més per tu!’ en defensa dels advocats i advocades del Torn d’Ofici

  Per la seva vocació de servei públic, per la seva professionalitat i pel seu treball social, el Col·legi d’Advocats de Barcelona ha posat un marxa una campanya en defensa dels advocats i advocades del Torn d’Ofici arran de l’aprovació, el passat 21 de febrer, del Projecte de Llei d’Assistència Jurídica Gratuïta.


  • 17/03/2014 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Celebrada Sessió Informativa sobre el Torn d'Ofici el passat 14 de març Celebrada Sessió Informativa sobre el Torn d'Ofici el passat 14 de març

  A la sessió es va informar de les dades més representatives del Torn d’Ofici durant l’any 2013, del projecte de Llei de Justícia Gratuïta aprovat pel Consell de Ministres del 21 de febrer de 2014, així com de les propostes alternatives que l’ICAB defensarà durant la tramitació parlamentària del projecte de Llei, del Conveni TOAD 2014 signat entre el CICAC i la Generalitat de Catalunya, i de la Campanya posada en marxa per l’ICAB en reivindicació de la funció del Torn d’Ofici.


  • 14/03/2014 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  El 14 de març de 2014, sessió informativa sobre Torn d'Ofici i Assistència al Detingut El 14 de març de 2014, sessió informativa sobre Torn d'Ofici i Assistència al Detingut

  Compromesos amb la transparència, el Degà i les Diputades de Torn d’Ofici de la Junta de Govern de l’ICAB us convoquem a una nova Sessió Informativa sobre Torn d’Ofici i Assistència al Detingut que tindrà lloc el divendres 14 de març, a les 13 hores, al Saló d’Actes de l’ICAB.


  • 12/03/2014 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  El Consell de Col·legis d'Advocats signa conveni per a l’establiment dels mòduls per les actuacions de Torn d’Ofici i Justícia Gratuïta per a l’any 2014 i Conveni per a l’establiment de Punts d’Orientació Jurídica municipals El Consell de Col·legis d'Advocats signa conveni per a l’establiment dels mòduls per les actuacions de Torn d’Ofici i Justícia Gratuïta per a l’any 2014 i Conveni per a l’establiment de Punts d’Orientació Jurídica municipals

  El dilluns 10 de març ha estat signat, entre el Departament de Justícia i el CICAC, conveni per a l’establiment dels mòduls per actuacions de Torn d’Ofici i Justícia Gratuïta per a l’any 2014. Per primera vegada en quatre anys, els mòduls per actuacions de Torn d’Ofici no es rebaixen.


  • 06/03/2014 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Pagament corresponent a assistència i Torn d’Ofici (5/03/2014) Pagament corresponent a assistència i Torn d’Ofici (5/03/2014)

  Us informem que s’ha procedit a efectuar l’ordre de pagament de les actuacions professionals del Torn d’Ofici i Assistència al detingut corresponents al 51% de les actuacions professionals justificades durant el mes de desembre de 2013 i 60% de les actuacions professionals justificades durant el mes de gener de 2014.


  • 27/02/2014 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Dades de Justícia Gratuïta i Torn d’Ofici durant 2013

  Us presentem un resum de les dades estadístiques del Servei d’Orientació Jurídica, Tramitació de Justícia Gratuïta i Torn d’Ofici de l’ICAB durant 2013. Les dades posen de manifest la importància d’aquest servei i de la tasca que conjuntament portem a terme advocats, advocades i l’ICAB en pro del dret a la defensa de la ciutadania.


  • 25/02/2014 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  El Consell de Ministres aprova el Projecte de Llei d’Assistència Jurídica Gratuïta El Consell de Ministres aprova el Projecte de Llei d’Assistència Jurídica Gratuïta

  Davant del text aprovat, l’Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona (ICAB) mostra el seu frontal rebuig.


  • 13/02/2014 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Quan la pretensió del client designat d'ofici és insostenible Quan la pretensió del client designat d'ofici és insostenible

  De conformitat amb el que s'indica a l’article 32 de la Llei de Justícia Gratuïta, i 20 del Reglament de Torn d’Ofici de l’ICAB quan l’advocat designat per Torn d’ofici consideri insostenible la pretensió que el ciutadà pretengui davant dels Tribunals, s’haurà de tramitar el corresponent incident d'insosteniblitat de la pretensió.


  • 13/02/2014 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  El Torn d'Ofici mes a mes i dades del Torn d’Ofici durant el 2013 El Torn d'Ofici mes a mes i dades del Torn d’Ofici durant el 2013

  Us presentem les dades estadístiques del Servei de Torn d’Ofici i Assistència al Detingut corresponents al mes de desembre de 2013 i l’evolució mensual d’aquestes dades bàsiques del Torn d’Ofici i Assistència al Detingut durant l’any.


  • 31/01/2014 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Pagament corresponent a assistència i torn d’ofici (31/01/2014) Pagament corresponent a assistència i torn d’ofici (31/01/2014)

  Us informem que s’ha procedit a efectuar l’ordre de pagament de les actuacions professionals del Torn d’Ofici i Assistència al detingut corresponents al 58% de les actuacions professionals justificades durant el mes de Novembre de 2013 i 49% de les actuacions professionals justificades durant el mes de desembre de 2013.


  • 16/01/2014 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  Renovada la Comissió del Torn d'Ofici i Assistència al Detingut Renovada la Comissió del Torn d'Ofici i Assistència al Detingut

  Per acord de Junta de Govern del mes de desembre, la Comissió del Torn d’Ofici ha estat renovada. La Junta de Govern de l’ICAB i les Diputades responsables de Torn d’Ofici, Carmen Valenzuela i Mercè Claramunt, agraeixen públicament als companys i companyes que han deixat la Comissió l’esforç i el temps dedicat voluntàriament, i donen la benvinguda als vocals d’aquesta Comissió renovada.


  • 16/01/2014 Torn d'Ofici i Assistència al Detingut
  El Torn d'Ofici mes a mes i dades del Torn d’Ofici durant el 2013 El Torn d'Ofici mes a mes i dades del Torn d’Ofici durant el 2013

  Us presentem les dades estadístiques del Servei de Torn d’Ofici i Assistència al Detingut corresponents al mes de novembre de 2013 i l’evolució mensual d’aquestes dades bàsiques del Torn d’Ofici i Assistència al Detingut durant l’any.