Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

Carta de la Comissió d'Advocats Sèniors a tots els col·legiats/des

05/11/2014
Carta de la Comissió d'Advocats Sèniors a tots els col·legiats/des Constituït un grup de companys solidaris per atendre col·legiats amb problemes de salut o d’altre tipus.

Benvolgut company,

En el si de la nostra Comissió hem constituït el Grup de companys solidaris.

Aquest nou grup pretén desenvolupar una de les finalitats essencials de la nostra Comissió, consistent en atendre, acompanyar i ajudar als col·legiats sèniors que necessitin ajut per motius de salut, solitud o de qualsevol altre tipus.

Per aquest motiu, tant si et trobes en aquesta situació com si coneixes a companys que es trobin en aquestes circumstàncies, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

Aquest grup tractarà d’aquests assumptes amb la lògica confidencialitat i reserva, donades les característiques del tema.

Amb la finalitat de poder portar a terme la nostra tasca, ja hem iniciat l’obertura de la llista de sol·licitud de companys voluntaris que prestaran aquest servei.

Esperant la vostra col·laboració, rebeu una cordial salutació,

- Maritxu Defoin (609 459 935)
- Alex Parriego (93 232 22 20)

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Sèniors
    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5178 E. seniors@icab.cat