Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

El CICAC obre la convocatòria per cobrir places de lletrat/da al Servei d’Orientació Jurídica penitenciària per a l’any 2016

10/11/2015
El CICAC obre la convocatòria per cobrir places de lletrat/da al Servei d’Orientació Jurídica penitenciària per a l’any 2016 El Servei d’Orientació Jurídica penitenciària el presta el CICAC en els Centres Penitenciaris Homes Barcelona i Dones Barcelona amb l’adscripció voluntària de lletrats i lletrades pel període que comprèn els mesos de gener a desembre de 2016.

Els requisits per participar en la convocatòria es troben en el document adjunt (a peu de pàgina).

El termini per a sol·licitar la inscripció voluntària al servei serà del dia 10 fins al dia 20 de novembre de 2015 fins a les 14 hores.

La inscripció s’ha de presentar obligatòriament a la seu del Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya, carrer Roger de Llúria, 113, 3r, Barcelona, de forma presencial o bé al número de fax 93 488 15 53.

No s’admetran inscripcions realitzades fora de termini o que es facin en un imprès que no sigui el que s’annexa en la Convocatòria, que podeu consultar en el document adjunt (a peu de pàgina).

Documents