Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

El 3 i 4 de març, l'ICAB celebrarà el seu I Congrés de Violència Masclista

18/01/2016
El 3 i 4 de març, l'ICAB celebrarà el seu I Congrés de Violència Masclista Sota el lema 'Una assignatura pendent. Reptes de futur', els propers 3 i 4 de març de 2016, el Col·legi de l'Advocacia de Barcelona celebrarà el I Congrés en matèria de Violència Masclista, organitzat conjuntament entre la Comissió del Torn d’Ofici, la Comissió de Dones Advocades i la Secció de Dret Penal.

Pretenem abordar una reflexió sobre l’actual tractament jurídic de les situacions de violència masclista: la víctima davant el procediment judicial, les diferències territorials en l’aplicació de la Llei Orgànica 1/2004, els drets laborals de les dones en situació de maltractament,  les últimes reformes en l’àmbit penal, la importància de l’assessorament jurídic, propostes de millora legislativa, entre d'altres, seran qüestions que podran ser compartides al llarg de la celebració del Congrés. Consulta el programa sencer aquí.

Les persones inscrites podran adreçar comunicacions sobre les temàtiques tractades, que podran ser exposades en l’espai de comunicacions previst al Congrés. Aquestes comunicacions han de ser presentades davant l’ICAB  abans del 15 de febrer mitjançant e-mail a l’adreça electrònica  torn@icab.catConsulta les bases per la teva participació.

Inscripcions

Formalitza la teva inscripció aquí. Comptem amb la teva participació!

Comitè organitzador del Congrés

Fes clic aquí

Etiqueta

#CongrésICABViolènciaMasclista 

Documents

Contactes