Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

Nous criteris de justificació d'actuacions

01/02/2016
Actualització dels criteris de justificació d'actuacions per adaptar-los a les previsions de l’Acord de col·laboració entre el Departament de Justícia i el Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya per a l’establiment del marc d’actuació en matèria de prestació d’assistència jurídica gratuïta durant l’any 2016.

L’Acord de col·laboració entre el Departament de Justícia i el Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya per a l’establiment del marc d’actuació en matèria de prestació d’assistència jurídica gratuïta durant l’any 2016, signat el 18 de desembre de 2015 ha introduït modificacions en la interpretació de determinats mòduls.

Hem procedit a la revisió dels Criteris que l’ ICAB aplica en la justificació d’actuacions:

En aquest sentit:

  • Mesures cautelars, mòdul que,  des de gener de 2016, serà aplicable a la jurisdicció civil, família, contenciosa - administrativa i social.
  • Declaracions efectuades en el marc de l’habeas corpus, també aplicable des de gener de 2016.
  • Desplaçament per assistència a la pràctica de diligències en les que sigui preceptiva l’assistència del lletrat i es celebra en partit judicial diferent del de l’actuació principal, amb possibilitat també de justificació des de gener de 2016.

Documents

Contactes