Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

Aprovat el Reglament de la Comissió per a la Cooperació i el Desenvolupament (0,7%)

22/12/2011
La Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, en sessió de 19 de desembre de 2011, ha aprovat definitivament el Reglament de la Comissió per a la Cooperació i el Desenvolupament (0,7%). El text aprovat estarà a disposició dels col·legiats i col·legiades en la pàgina web col·legial i en la Secretaria de la Corporació, per a coneixement general dels col·legiats i col·legiades.

Contra els anteriors acords, que, de conformitat amb l’article 67 de la llei 7/2006, de 31 de maig, de l’exercici de professions titulades i dels Col·legis professionals, posen fi a la via administrativa, i de conformitat amb l’article 107.3 de la Llei 30/1992, de procediment Administratiu Comú, podeu interposar recurs contenciós administratiu davant els Jutjats Contenciosos Administratius de Barcelona, en el termini de DOS MESOS des de l’endemà de la publicació en la pàgina web col·legial.

Barcelona, a 20 de desembre de 2011.

El secretari,

Luis Antonio Sales Camprodon
 

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissions (0,7% - Memòria Històrica)
    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 496 18 80 - EXT. 5032 E. mmonserrate@icab.cat