Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies

Sistema e-Justícia: Inici de la presentació telemàtica de demandes als Jutjats Socials de Barcelona

20/03/2018
Sistema e-Justícia: Inici de la presentació telemàtica de demandes als Jutjats Socials de Barcelona Us informem que el proper 4 d’abril de 2018 ha estat programat l’inici del desplegament de la presentació de demandes telemàtiques, mòdul de presentació de demandes (TTA) d’e-Justícia.cat, per als col·lectius professionals d’advocats, procuradors i graduats socials en el partit judicial de Barcelona per als assumptes de la jurisdicció social.

El desplegament es realitzarà en dues fases diferenciades: una primera de període voluntari i una segona de període obligatori. El període voluntari s’iniciarà el 4 d’abril. L’inici del període obligatori es comunicarà posteriorment.

En relació a la utilització dels mòdul TTA és molt senzill us facilitem la següent informació:

Manuals, explicatius i requeriments sobre l’ús de l’eina - guies ràpides d’ús del mòdul TTA a l’apartat de “Formació (extranet e-Justícia.cat)”:

Preguntes Més Freqüents (FAQs) sobre l’ús de l’eina, que donen resposta als principals dubtes que es poden suscitar en la presentació d’una demanda o escrit telemàtic:

Contactes