Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Delegació de l'ICAB de Sant Boi

Delegació de l'ICAB de Sant Boi

Delegat: Andrés Morante Valverde
Sotsdelegada: Désirée Saluka Triler Trujillo
Personal administratiu: Guillem Ramos
Cens: 105
Serveis: 1 ordinador, 1 fotocopiadora, 4 taquilles, 1 font d'aigua, 1 destructora, 1 màquina de cafè, 20 togues, 1 fax, carregador de dispositius mòbils.
Jutjats: 6 Jutjats de Primera Instància i Instrucció.
Horari personal administratiu: Dilluns, Dimecres, Dijous i Divendres de 10 a 14 hores.

Documents

Contacts

News

 • Results 1 to 3 of 27
  • 13/03/2020
  • El Prat de Llobregat › Turno de Oficio y Asistencia al Detenido › Gavà
  Guàrdies d’Assistència a la persona Detinguda a tots els partits judicials de l’ICAB Guàrdies d’Assistència a la persona Detinguda a tots els partits judicials de l’ICAB

  Des de l’ICAB s’estan portant a terme gestions des del primer moment en què es va originar l’actual crisi per tal de garantir els protocols de salubritat aconsellats per les autoritats sanitàries. Dins de tot el que hem pogut aconseguir, hi haurà a les dependències policials guants i líquid desinfectant a la vostra disposició. Tanmateix, us recordem la necessitat de mantenir la distància de seguretat requerida. Igualment, s’està elaborant un protocol de col·laboració amb els cos de Mossos d’Esquadra per tal de gestionar l’assistència a les persones detingudes.


  • 05/04/2019
  • Sant Boi
  Acord en relació a la presentació de candidatures a la Delegació de Sant Boi de Llobregat Acord en relació a la presentació de candidatures a la Delegació de Sant Boi de Llobregat

  1. De conformitat amb les previsions de l'article 7 i següents del Reglament de Règim Interior de les Delegacions del Col·legi (aprovat per Acords de la Junta de Govern de 27 de setembre de 2016), la Junta de Govern, en sessió ordinària de 2 d'abril de 2019, acorda proclamar la candidatura per als càrrecs de delegat/da i sotsdelegat/da de la Delegació territorial de Sant Boi de Llobregat que ha estat presentada respectivament per Andrés Morante Valverde, col·legiat 22.392 i Désirée Slauka Triler Trujillo, col·legiada 26.625.


  • 13/03/2019
  • Sant Boi
  Acord en relació a la convocatòria d’eleccions a la Delegació de Sant Boi de Llobregat Acord en relació a la convocatòria d’eleccions a la Delegació de Sant Boi de Llobregat

  1. De conformitat amb les previsions de l’article 7 i següents del Reglament de Règim Interior de les Delegacions del Col·legi (aprovat per Acord de la Junta de Govern de 27 setembre de 2016), la Junta de Govern, en sessió ordinària de 12 de març de 2019, ha acordat aprovar nova convocatòria d’eleccions pel dilluns 7 de maig de 2019 per proveir els càrrecs de delegat/da i sotsdelegat/da de la Delegació territorial de Sant Boi de Llobregat, atès que no s’ha presentat cap candidatura que reunís els requisits previstos en la normativa, i d’acord amb l’article 9.7 i s’acorda nova convocatòria d’acord amb el procediment previst als articles 7 i següents.