Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
News

Reunió trimestral de la CEAJ a Saragossa

12/03/2013
Reunió trimestral de la CEAJ a Saragossa Els dies 8 i 9 de març es va celebrar a Saragossa la reunió trimestral de la Confederació Espanyola d'Advocats Joves (CEAJ) en la qual es va debatre, àmpliament, sobre la nova llei de taxes i la repercussió de la mateixa en la nostra professió, en el nostre sistema judicial i en els drets dels ciutadans.

Va existir un unànime consens respecte a la insuficiència de les modificacions introduïdes mitjançant el Reial Decret - Llei 3/2013, de 22 de febrer, sent el règim de taxes vigent una flagrant vulneració dels drets dels ciutadans i una palpable restricció en l'accés a la justícia per un criteri de capacitat econòmica.

Va ser tractada també la problemàtica existent al voltant del sistema de torn d'ofici i del sistema d'assistència jurídica gratuïta. Igualment van ser discutides les possibles modificacions legislatives al voltant de l'ampliació de les limitacions a la llibertat d'expressió de jutges i magistrats.

Així mateix, el Sr. Ángel Dolado, Il·lm. Jutge Degà de Saragossa, va impartir una interessantíssima ponència sota el títol Execucions Hipotecàries: el desnonament, causes i solucions actuals, posant damunt de la taula propostes a aquesta problemàtica com la supressió del procediment especial d'execució hipotecària, ampliar les causes d'oposició i/o fer preceptiva la intervenció d'advocat.

Contacts

    • ICAB Departments 
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. advocaciajove@icab.cat