Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Identificació de l'entitat i dades de contacte

Identificació de l'entitat i dades de contacte

L'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (en endavant, ICAB) és una Corporació de Dret Públic amb domicili a Barcelona, carrer Mallorca 283, CP 08037.

L'ICAB és una institució capdavantera que treballa per defensar la professió d'advocat, així com per potenciar la imatge de l'advocacia dins la societat.

La Corporació està 365 dies a l'any al servei del col·legiat/da, al servei del ciutadà/na.

A Barcelona, 11 delegacions i Ciutat de la Justícia

La seu central de l'ICAB està situada al carrer Mallorca, 283 de Barcelona. També a Barcelona ciutat, el Col·legi disposa de sales de togues per als col·legiats a l'Audiència i els Jutjats de Primera Instància, de Guàrdia i Instrucció, del Social i de Família.

A fi de facilitar la comunicació als advocats i advocades censats i censades en els partits judicials d'Arenys de Mar, Badalona, Berga, Gavà, Igualada, l'Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Sant Boi de Llobregat, Vilafranca del Penedès i Vilanova i La Geltrú, el Col·legi compta amb sales de reunions i de togues a les diferents delegacions.

A l'edifici H de la Ciutat de la Justícia de l'Hospitalet hi ha una seu del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona amb dues sales equipades amb sis ordinadors amb connexió a Internet, dues sales per a reunions personals i una sala amb una taula gran de reunions. A la segona planta, hi trobareu la Sala de Togues, de 18 metres quadrats, situada al costat de les sales de vistes i on disposeu de 34 togues, 8 taquilles i una petita sala de reunions.

Edifici:

c/ Mallorca, 283. 08037 Barcelona

c/ Mallorca, 281. 08037 Barcelona

Telf.: 934 961 880

Fax: 934 871 589

E-mail: icab@icab.cat

Horari:
 

Departaments amb atenció al col·legiat/da o ciutadà/na: de dilluns a dijous de 9 a 18h* i divendres de 9 a 15 h.

Biblioteca: de dilluns a divendres de 9 a 20h.

Registre: de dilluns a divendres de 9 a 20 h.

Centraleta: de dilluns a dijous de 9 a 20h i divendres de 9 a 15h.

Formació: de dilluns a dijous de 9 a 20h i divendres de 9 a 15h.
 
*A excepció dels departaments d’Assistència Jurídica Gratuïta i Torn d’Ofici que finalitzen la seva jornada laboral tots els dies a les 15h
 

Horari d'estiu:
 
De dilluns a divendres de 9 a 15h., de l'1 al 31 d’agost

Horari Delegacions: