Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Assegurança col·lectiva d'accidents

L’Assegurança col·lectiva d'accidents té per objecte cobrir el risc d’accidents que puguin patir els lletrats i les lletrades del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona mentre presten el Servei d’Assistència a la persona Detinguda.

La cobertura es limita als accidents que puguin patir els lletrats i les lletrades durant el desenvolupament de l’assistència al Centre de Detenció i Primera Assistència en l’òrgan judicial o fiscalia corresponent, incloent el risc in itinere.

Els capitals assegurats són els següents:

  • En cas de mort, 100.000 euros.
  • En cas d’incapacitació permanent, fins a 100.000 euros.
  • En cas d’incapacitació temporal, una prestació diària, amb un màxim de 90 dies, per un import de 15 euros.

Cal presentar directament a la Mutualidad de la Abogacía, la sol·licitud i la documentació justificativa de l’accident i danys soferts, junt amb certificat emès pel Torn d’Ofici i Assistència al Detingut acreditatiu que el dia de l’accident s’estava en situació de guàrdia, per tal de rebre les prestacions corresponents si s’escau.

Contactes