Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

XESAJE (Xarxa d’Entitats Socials d’Assessorament Jurídic en Estrangeria)

La Comissió d’Estrangeria, a través del SAIER, col·labora amb la Xarxa d’Entitats Socials d’Assessorament Jurídic en Estrangeria (XESAJE).

El XESAJE està format per un conjunt d’entitats les quals proporcionen assessorament jurídic professional a la ciutat de Barcelona. Actualment, la xarxa està formada per 55 entitats que treballen conjuntament amb els sindicats, l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona i el Servei d’Atenció a l’Immigrant Estranger i al Refugiat (SAIER) per oferir un servei de qualitat i gratuït a aquelles persones que necessiten recolzament en els tràmits i gestions relacionades amb els procediments d’estrangeria

La xarxa s'ha consolidat com un espai de coneixement mutu entre els actors que fan assessorament jurídic gratuït a la ciutat. A més, s'ha constituït com una plataforma de coordinació i de representació dels serveis jurídics d’entitats del tercer sector de la ciutat de Barcelona. A través de la xarxa també s'impulsa l'edició i difusió de materials informatius sobre els canvis en les normes d'estrangeria. Finalment, es realitzen reunions de treball amb les institucions competents en matèria d’immigració, com són la Subdelegació de Govern a Barcelona o el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, amb l'objectiu de mantenir un canal de comunicació que proporcioni informació actualitzada en els temes més rellevants del moment, tant a les administracions com a l'usuari.

Els objectius d'aquest grup de treball són:

  • Coneixement mutu entre els actors que fan assessorament jurídic gratuït a la ciutat.
  • Constitució d’una plataforma representativa dels serveis jurídics d’entitats del tercer sector de la ciutat de Barcelona.
  • Facilitació de la coordinació entre els membres.
  • Implicació dels actors en la creació de materials i projectes.
  • Difusió de materials ja existents i dels canvis en les lleis, reglaments, decrets, etc.
  • Invitació d’agents externs: institucions i referents del tema d’estrangeria.

Llistat de membres del XESAJE :

Xarxa d'Entitats Socials d'Assessorament Jurídic per Estrangers (XESAJE) | Nova ciutadania | El web de la ciutat de Barcelona

Actes XESAJE : En aquest apartat es recullen les actes de les reunions de treball de la Xarxa d'Entitats Socials d'Assessorament Jurídic en Estrangeria (XESAJE) amb les institucions competents en la implementació de les normes d'estrangeria.

Actes XESAJE | Nova ciutadania | El web de la ciutat de Barcelona

Ajuntament de Barcelona  
http://www.bcn.cat/novaciutadania/arees/ca/assessorament/on_adrecarse.html
 

Contactes