Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Acord CRAJ- Mossos

Arran de les reunions de treball que, des de setembre de 2006, s'han anat mantenint entre la CRAJ i els Mossos, ha sorgit la necessitat d'establir un Conveni o Protocol a través del qual es desenvolupi la cooperació que, de forma continuada i a la pràctica, ja s'està materialitzant ara, mitjançant la celebració de reunions periòdiques de treball en les que hi participen, a més de la CRAJ i Mossos, el Torn d'Ofici.

L'objectiu d'aquesta col·laboració es obrir vies de comunicació per resoldre les incidències que afecten o puguin afectar al correcte funcionament dels serveis competència d'ambdues institucions i examinar, informar i, en el seu cas, iniciar, expedient informatiu per part de la institució competent amb motiu d'actuacions professionals realitzades per membres de qualsevol de les dues parts.

En aquest sentit, s'ha acordat establir, com una de les diferents vies de solució de conflictes, la mediació, la primera experiència de la qual ha resultat molt positiva per a ambdues parts i la regulació de la qual es plasmarà al propi conveni o protocol a firmar per ambdues institucions.
Per al correcte funcionament d'aquest Comissió, és necessària la vostra activa participació, per aquest motiu us demanem que comuniqueu a la CRAJ (craj@icab.cat) les incidències que, a diari, us sorgeixin amb motiu de les vostres assistències lletrades en Comissaria, així com tots els suggeriments que considereu oportuns per assolir una millora en el funcionament del servei d'assistència al detingut.

 

Contactes