Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Postgraus ICAB - Tràmits de matrícula

Requisits

  • Ser Llicenciat o Graduat o estudiant de l’últim curs amb un màxim del 10% de crèdits pendents de superar en el moment de començar el postgrau
  • Per garantir el contingut pràctic del curs, les places d’accés són limitades.
  • Per obtenir el títol cal haver finalitzat la Llicenciatura o Grau al final del calendari lectiu del curs.

Les persones interessades en el postgrau de dret europeu del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) han de tramitar la preinscripció des de la pàgina web de l’ICAB, per e-mail (postgraus@icab.cat o formacio@icab.cat)  o bé personalment al Centre de Formació (c/ Mallorca, 281, telèfon 93 601 12 12).

Un cop realitzada la preinscripció, el pagament de la matrícula s’haurà de realitzar en el termini improrrogable de 8 dies naturals. En cas contrari, la reserva de plaça quedarà anul·lada.

Documentació que cal acompanyar en el moment de formalitzar la matrícula:

  • Full de coneixement i acceptació de les normes del postgrau degudament signat
  • Breu currículum
  • Dades que desitgeu constin a la factura i un número de compte per a les quotes domiciliades.
  • Justificant de l’ingrés de matrícula per formalitzar la matrícula, com a reserva de plaça, ja sigui al número de compte de l’ICAB: IBAN:ES5931910500084579155328 (Nueva Caja Rural de Aragón SOC. COOP, anteriorment Caixa d’Advocats), per VISA, o per telèfon al 93 496 18 80 i 93 601 12 12  (targeta de crèdit o de dèbit).

Contactes