Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

CEMICAB - Qui pot ser persona mediadora inscrita al CEMICAB?

CEMICAB - Qui pot ser persona mediadora inscrita al CEMICAB?

L'advocat/da persona mediadora és un/a advocat/da en exercici que té una formació específica en mediació. Està sotmès a un codi deontològic i a la més estricta confidencialitat.

La seva tasca és ajudar, amb neutralitat i independència, a trobar una solució al conflicte.

Per ésser persona mediadora, haurà de ser advocat en exercici i haver realitzat els cursos d'especialització, i inscriure's al registre de persones mediadores del Centre.

Els requisits d’accés són:

  1. Ser  persona col·legiada de l’ICAB
  2. Acreditar la superació de la formació legalment establerta (260 hores de formació homologades pel Centre de Mediació de Dret Privat de la Generalitat de Catalunya)
  3. Acreditar la formació i l’experiència que s’estableixi en cadascuna de les branques d’especialització del CEMICAB, en funció de les lleis aplicables.
  4. Informar dels seus honoraris professionals. Les persones mediadores hauran d’informar al CEMICAB per tal que constin detalladament quins són els seus honoraris professionals, especificant el tipus de mediació per la qual resulten d’aplicació, i si es tracta d’un preu per sessió i part, o pel procés de mediació complert.