Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

CEMICAB - Normes

CEMICAB - Normes

- Seran objecte de mediació els conflictes originats entre persones físiques i/o entre persones jurídiques i/o persones físiques i jurídiques en l'àmbit civil, mercantil i familiar

- Les parts interessades en iniciar un procés de mediació hauran d’abonar la quantitat de 20 euros al CEMICAB per a la tramitació de l’expedient.

- El Centre és l'encarregat de designar a la persona mediadora, quan no ho facin les parts.

- Les persones mediadores actuen sempre amb imparcialitat, independència i neutralitat i amb la més estricta confidencialitat.

- La persona mediadora ha de facilitar la comunicació entre les parts i ajudar-les a què siguin elles mateixes les que trobin una solució al conflicte plantejat i vetllarà perquè els acords als que arribin siguin assolits d'una manera lliure, voluntària, i exempta de coaccions.

- La mediació tindrà una durada de tres mesos, prorrogables per un màxim de tres mesos més, previ acord entre les parts i després de comunicar-ho al Centre.

- La mediació serà sempre voluntària.

- Les parts no podran ser representades en el procés de mediació, si bé podran assistir acompanyades dels seus advocats.

- Les parts estan obligades a signar l’acta inicial en la sessió constitutiva amb el pacte de confidencialitat i l’acta final o s’indicaran els pactes assolits o que la mediació ha estat intentada sense efecte.

- Finalitzada la mediació, el persona mediadora ha de remetre al Centre una acta inicial i una acta final originals.