Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Accés a la professió

Accés a les professions d'advocat i procurador dels Tribunals

Al web del Ministeri de Justícia trobareu tota la informació relacionada amb l'accés a les professions d'advocat i procurador dels Tribunals.

Màsters universitaris

Us facilitem els enllaços a les pàgines de les diferents universitats que ofereixen Màsters universitaris en Advocacia. Per a més informació sobre aquests cursos, contacteu directament amb les entitats organitzadores.

 

UAB

 

Màster en Advocacia UAB  (+ info)

 

El Màster universitari en Advocacia és un curs full time de perfil professionalitzador, orientat a potenciar les habilitats i competències necessàries per a l’exercici de l’advocacia i per afrontar amb garanties la prova d’avaluació del Ministeri de Justícia. Oferim la 3a edició del màster, resultat de l’estreta col·laboració entre la Facultat de Dret de la UAB (Campus d’excel·lència Internacional) i els Col·legis d’Advocats de Barcelona, Granollers, Manresa, Mataró, Sabadell i Terrassa. Això garanteix un ampli programa de pràctiques obligatòries.

UPF

 

Màster en Advocacia UPF (+ info)

 

El Màster universitari en Advocacia és el resultat de l'estreta col·laboració entre tres institucions: la Universitat Pompeu Fabra, que des de fa més de vint anys imparteix formació de primer nivell a futurs advocats; l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona, que des de fa més de cent cinquanta anys aplega els lletrats de la capital catalana; i l'Institut d'Educació Contínua, que a través de la seva Escola d'Estudis Superiors complementa la formació de postgrau de la universitat amb programes de caire professionalitzador.

UB

 

Màster d'Advocacia UB-ICAB (+ info)

 

El Màster d'Advocacia UB-ICAB pretén cobrir la demanda de formació especialitzada de les persones que, com a juristes, volen orientar la seva carrera professional cap a l'exercici de la professió d'advocat. Es tracta d'una formació integral, sòlida, completa, acadèmica i, alhora, eminentment pràctica basada en el principi d'excel·lència i orientada a assolir una capacitació professional integral en qualsevol àmbit de l'ordenament jurídic en què la persona hagi de desplegar la seva activitat professional.

UOC

 

Màster universitari d'Advocacia UOC (+ info)

 

L'objectiu del Màster universitari d'Advocacia (MUA) és formar advocats de la societat de la informació i la comunicació (ASIC). Aquests advocats es caracteritzen per manejar amb destresa les noves tecnologies, la qual cosa els permet desenvolupar la professió adoptant nous models de negoci. Resolen els assumptes que treballen amb una visió multidisciplinària i de conjunt i són capaços d'interrelacionar dades i conceptes de manera lògica. La formació multidisciplinària integra els diversos sabers lligats a la professió d'advocat.

Abat Oliba CEU

 

Màster en Advocacia Abat Oliba-CEU (+ info)

 

El Màster universitari en Advocacia de la Universitat Abat Oliba-CEU és el Màster oficial requerit per a l'accés a la professió i està dirigit a formar professionals que puguin prestar un servei d'alt nivell en l'exercici de l'advocacia en les seves diverses especialitats pre-contencioses i contencioses, així com en l'assessorament jurídic d'empreses i de diversos tipus d'organitzacions. Combina conferències de juristes; seminaris de discussió de casos pràctics; i tallers d'estudi d'habilitats i aptituds pràctiques i de comunicació.

 

ISDE-CarlosIII

 

Curs d'Accés a l'Exercici de l'Abogacia (+ info)

 

Aquest exclusiu Curs prepara a l’alumne per a superar, amb garantia, el preceptiu examen d’accés i, al mateix temps, adquirir els coneixements pràctics necessaris per a incorporar-se a les principals firmes del nostre país. L’ISDE està constituït per les grans plataformes jurídiques Europees, Asiàtiques i Americanes. És l’Escola espanyola amb major nombre de programes referenciats al llistat mundial publicat per Financial Times. ISDE té Acords amb Columbia i Cambridge.

Contactes