Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Postgrau expert en Dret Europeu

Postgrau expert en Dret Europeu

Edició Novembre 2020

* Sessió informativa on-line del Postgrau expert en Dret Europeu, el 27 de juliol de 2020, a les 19 hores (ZOOM).

El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza un Postgrau expert en Dret Europeu dirigit a l’advocat/da en exercici que es vol especialitzar en aquesta àrea del Dret o al Graduat/Llicenciat en Dret interessat/da en formar-se en aquesta àrea.

La formació té una durada de 300 hores, entre l'assistència a classe i el treball de cas, i combina els casos pràctics amb la part teòrica. En el Postgrau s'examinen les diferents vies de defensa dels Drets Fonamentals en l'àmbit de la Unió Europea, sent l'eix central el Tribunal Europeu de Drets Humans (TEDH) del Consell d'Europa (Bloc I) i el Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) de la Unió Europea (Bloc II), incloent també un mòdul destinat a la referència als mecanismes establerts a les Nacions Unides.

El 80% dels ponents impartiran les seves sessions des de l'Aula de l'ICAB amb assistència personal estant reservat un 20% a sessions telemàtiques preferentment per a ponents que es troben fora de l'àmbit de Barcelona.

Els alumnes podran optar per la modalitat presencial i seguir les sessions presencials assistint a l'aula o bé per la modalitat virtual assistint a totes les sessions virtualment. (* En cas que no hi hagi alumnes inscrits en la modalitat presencial totes les sessions dels ponents serien telemàtiques).

Es realitza un treball de valoració en el Mòdul I i un Test final al Mòdul II per a valoració de coneixements treballs finals del Mòdul I i el Test del Mòdul II es realitzaran preferentment presencialment a l'aula.

Dins el postgrau també s'inclou un viatge institucional a Estrasburg, per presenciar una vista de la gran sala al TEDH, combinat amb transfer a Luxemburg per a una visita institucional al 'TJUE. L'assistència al viatge és opcional i amb fons propis de l'alumne. D'altra banda, els alumnes inscrits tenen plaça preferent i garantida en el viatge institucional a Brussel·les que organitza la Comissió de Relacions Internacionals (aquest viatge depèn de l'aprovació anual per fons del Parlament Europeu).

El professorat del Postgrau està format per especialistes en la matèria, com ara advocats/des, lletrats/des del TEDH i jutges/esses.

El Postgrau expert en Dret Europeu de l'ICAB té una durada de sis mesos, comença al mes de novembre del 2020 i acaba al juny del 2021. Les classes són dilluns i dimarts, de les 19 a les 21 hores.

Per més informació, podeu contactar amb postgraus@icab.cat


PREUS

Descripció Import
Online Presencial
No col·legiats/des 2.500 euros (700 euros de matrícula i 5 quotes de 360 euros)  2.650 euros (700 euros de matrícula i 5 quotes de 390 euros)
Col·legiats/des altres col·legis 2.300 euros (330 euros de matrícula i 5 quotes de 394 euros) 2.450 euros (330 euros de matrícula i 5 quotes de 424 euros)
Col·legiats/des ICAB més de 5 anys 2.000 euros (310 euros de matrícula i 5 quotes de 338 euros) 2.250 euros (310 euros de matrícula i 5 quotes de 388 euros)
Col·legiats/des ICAB menys de 5 anys 1.800 euros (450 euros de matrícula i 5 quotes de 270 euros) 1.950 euros (450 euros de matrícula i 5 quotes de 300 euros)


MATRÍCULA

Contactes