Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Màsters - Superació

Per obtenir el títol d’especialista s’exigeix l’assistència, com a mínim, al 80% de les classes, així com superar el sistema d’avaluació establert per a cada Màster d'Especialització Jurídica del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB).

Es consideren Màsters homologables per facilitar l’accés directe al Servei del Torn d’Ofici, aquells que es corresponen amb una matèria general: Màster en Dret Laboral, Màster en Dret de Família, Màster en Advocacia Penal i Màster Administratiu.

Així mateix, la Junta de Govern indica que també quedaren inclosos dintre dels Màsters homologables, aquells que es cregui que responguin al criteri de tractament d’un matèria general de forma global (com Civil), però excloent els que realitzin només una visió d’un aspecte monogràfic o parcial de l’especialitat (com pot ser tractar únicament la Responsabilitat Civil).

 

Contactes

    • Altres telèfons ICAB 
    Secretaria Tècnica cAmpus ICAB / Màsters Formació
    Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. campus@icab.cat E. masters@icab.cat