Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

EPJ - Requisits per accedir al postgrau i Tràmits de matrícula

Ser Llicenciat o Graduat en Dret o estudiant de l’últim curs de Dret amb un màxim del 10% de crèdits pendents de superar en el moment de començar el postgrau.

•    Places: Per garantir el contingut pràctic del curs, les places d’accés són limitades.
 

Tràmits de matrícula

Les persones interessades en el Postgrau de Pràctica Jurídica han de tramitar la preinscripció des de la pàgina web de l’ICAB  o bé personalment al Centre de Formació (c/ Mallorca, 281, telèfon 93 601 12 80).

Un cop realitzada la preinscripció, el pagament de la matrícula s’haurà de realitzar en el termini improrrogable de 8 dies naturals.

Les persones que realitzin la preinscripció a través de la pàgina web de l’ICAB obligatòriament hauran de lliurar presencialment o per email la totalitat de la documentació requerida.

Documentació que cal acompanyar en el moment de formalitzar la matrícula:

  • Full de coneixement i acceptació de les normes de l'EPJ degudament signat
  • Fotocòpia del DNI
  • Fotocòpia de les dades bancàries
  • Fotocòpia del títol de Llicenciat/Graduat o del resguard de pagament dels drets d'expedició del títol o en el cas de restar pendents el 10% dels crèdits per finalitzar la carrera: fotocòpia de l’expedient acadèmic.
  • Justificant de l’ingrès de matrícula per formalitzar la matrícula al compte corrent bancari de l’ICAB
    IBAN:ES30 3183 0803 1620 0007 4928 - BIC:CASDESBBXX indicant en el concepte "pagament matrícula EPJ ANY" i el nom i cognoms de l’alumne.
  • Fotografia de carnet

Superació del postgrau

Avaluació continuada mitjançant la realització de pràctiques de cada matèria, superació de les proves parcials i finals que considerin necessari realitzar els coordinadors de cadascuna de les àrees, i valoració de la participació de l’alumne en les activitats programades durant el curs.

Per superar el curs s’exigeix puntualitat, així com l’assistència, com a mínim, al 80% de les classes.

La superació del postgrau, aprovar la prova final i 3 anys d’exercici de la professió permetrà l’accés al Torn d’Ofici a l’alumne/a que reuneixi la resta de requisits establerts pel Reglament del Torn d’Ofici en vigor des del 16 de maig de 2011, en aquelles matèries seleccionades com a formació especial per l’alumne.

 

Contactes