Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

CEMICAB - Clàusules de submissió

CEMICAB - Clàusules de submissió

Les clàusules de submissió es poden incorporar als contractes o documents realitzats entre les parts per preveure la resolució de les controvèrsies que es produeixin a través d’un procés de mediació.

La mediació garanteix la confidencialitat i imparcialitat, i es realitzada amb la intervenció d'un professional qualificat.

Clàusula de submissió general

Per a la solució de qualsevol controvèrsia derivada de la interpretació o aplicació, les parts es comprometen a intentar la mediació i la resolució de les seves discrepàncies a través del CEMICAB (Centre de Mediació de l’Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona - ICAB)

Clàusula de submissió encàrrec professional

En cas de conflicte entre el client i el lletrat, ambdós es comprometen a sotmetre a mediació la resolució de les seves discrepàncies a través del CEMICAB (Centre de Mediació de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona - ICAB)