Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Entrevistes amb Fiscalia

A. Entrevistes amb Fiscalia

A través d'aquest servei, els/les lletrats/ades col·legiats/ades del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) podeu sol·licitar una entrevista amb els fiscals. Aquestes peticions procedeixen dels supòsits en què es vulguin tractar algunes qüestions amb el Ministeri Públic, NO per plantejar els termes d’una conformitat.

Els procediments poden ser aquells en els quals intervingui la Fiscalia: penal, menors, violència sobre la dona, família i incapacitats.

Des de l'ICAB remetrem les sol·licituds rebudes a la Secretaria del Fiscal en Cap, qui les traslladarà al Fiscal corresponent per a la seva atenció en un termini raonable.

Les sol·licituds per a visites concertades s'han de realitzar amb un termini mínim de 10 dies d'antelació, indicant l'assumpte, el jutjat i la qüestió a tractar.

B. Entrevistes amb Fiscalia per possible conformitat

Peticions dirigides a tractar els termes d’una  possible conformitat amb el Ministeri Fiscal. Els procediments poden ser aquells en els quals es pugui plantejar aquesta conformitat.

El protocol de conformitats podrà ser instat a iniciativa del Ministeri fiscal, o d’un o varis lletrats amb l’objectiu de buscar una solució consensuada, entre les parts i els seus clients, per tal d’arribar a un acord previ al judici. Preveient la possibilitat de la conformitat parcial respecte la responsabilitat civil.

El conveni preveu un Fiscal competent per a la conformitat segons el moment del procés i el tipus de procediment de què es tracti, així com la forma en què s’ha de traslladar la mateixa davant el Jutjat o Tribunal corresponent.

Documents

Contactes